Vesić o liderima opozicije: Svi vide kakvi su to idioti

Autor:

Vesti

30.08.2019

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se približava kraj građevinske sezone, tako se u Beogradu polako završavaju kapitalni projekti. Pored toga što je ove godine urađeno dosta na rekonstrukciji trgova i ulica, gradski čelnici nisu zaobravili ni zelene površine. Jedna od najvećih investicija u ovoj oblasti je Park Vojvode Vuka, na opštini Stari Grad.

Foto: ST/D. KADIĆ
Goran Vesić

Koliko su ovakve investicije značajne za beograđanje govori i činjenica da su park počeli da koriste i pre nego što je završen čitav projekat.

Ali tokom izvođenja radova, od strane opozicionih lidera, pre svih Dragana Đilasa, Marka Bastaća i Nikole Jovanovića, dolazile su neosnovane optužbe da će ovaj park biti uništen, a spomenik Vojvodi Vuku prenet na drugu lokaciju.

Foto: facebook.com/Goran Vesić
Park Vojvode Vuka

Upravo zbog ovakvih optužbi neposredno pre završetka projekta, na društvenoj mreži Fejsbuk reagovao je Goran Vesić. On je napisao:

 

- Park vojvode Vuka je skoro završen, a građani ga već koriste. Bio je to jedan od najružnijih parkova Beograda, a danas se njime ponosimo. Zato što mi volimo Beograd. Sada kada svi uživaju ne mogu da se ne setim idiota Dragana Đilasa i njegovih plaćenika Marka Bastaća i Nikole Jovanovića koji su zaustavljali radove, bacali se pred mašine, napadali radnike i lagali narod izmišljotinama da će biti izmešten spomenik vojvodi Vuku i da će park da se pretvori u parking!? Sada svi vide kakvi su to idioti. U bilo kojoj zemalji Everopske unije za te gluposti niko ih ne bi kaznio već bi ih odveli pravo u ludnicu.

 


 

 

Vesić, očigledno revoltiran postupcima predstavnika opozicije, koji su sabotirali radove na ovom važnom projektu, iskoristio je momenat da se sa njima žustro obračuna i pokaže kako je politika koju oni sprovode zasnovana na neistinama i lažnim optužbama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
micka

30.08.2019 19:17

Djilasovci samo rusili, Vucic samo gradi i radi. Prosto, tako je.

Verica

30.08.2019 21:23

Rekonsrukcija parka Vojvode Vuka u Beogradu zavsena je o roku, uprkos smetnjama od stane dela lidera opozicile i njihovih pomagaca.

Sasa

30.08.2019 22:18

Upravo tako...

Aca

31.08.2019 06:16

Narod se gnusa lidera opozicije.