Izmenjeno radno vreme Apoteka "Beograd"

Autor: Tanjug

Vesti

20.03.2020

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apoteke u okviru sistema Apoteka "Beograd" koje dežuraju 24 sata u toku vanredne situacije su apoteke "Bogdan Vujošević" na Novom Beogradu, "Prvi maj" na Starom gradu i "Gornji grad" u Lazarevcu.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Privremeno se do daljeg zatvaraju apoteke "Blok 28", "Bežanijska kosa" i "Braća Gavrajić" na Novom Beogradu, "Mladen Stojanović" u Starom gradu, "Višnjička banja" na Paliluli, "Studentski dom" i "Kalenić" na Vračaru, "Šumice" i "Stepa Stepanović" na Voždovcu, saopsttile su Apoteke "Beograd".

Takođe, privremeno će se zatvoriti i apoteke "Umka" i "Žarkovo" na Čukarici, "Balkan" na Savskom vencu, "Prof. dr Mirjana Stupar" u Rakovici, "Stepojevac", "Dudovica", "Mirosaljci" i "Veliki Crljeni" u Lazarevcu, "Vranić" u Barajevu, "Velika Krsna", "Jagnjilo", "Kovačevac", "Velika Ivanča" i "Vlaško Polje" u Mladenovcu, "Barič", "Stubline" i "Draževac" u Obrenovcu i "Vinča" u Grockoj.

Apoteke "Zemun" na Novom Beogradu ,"Ðuro Ðaković" na Zvezdari, "Simo Milošević" i "Palilula" na Paliluli, "Braća Kovač" na Voždovcu, "Kosmaj I" u Mladenovcu i "Obrenovac I" u Obrenovcu za vikend će raditi od osam do 18 casova, dok će apoteke "Miloš Mladenović" i "Batajnica" na Novom Beogradu i "Borča" na Paliluli nedeljom raditi od osam do 14 časova.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Subotom od osam do 15 časova radiće apoteke "Svetozar Marković", "Zdravlje", "Batajnica", "Nova Galenika", "Siniša Ðaja", "Zemun Polje", "Surčin", "20. oktobar" i "Dobanovci" na Novom Beogradu, kao i "Dorćol" u Starom gradu".

Na Zvezdari subotom od osam do 15 časova radice apoteke "Mali Mokri Lug", "Bratstvo i jedinstvo" i "Mirijevo III”, a na Paliluli u to vreme radiće apoteke "Padinska skela", "Ovča", "Krnjača", "Kotež", kao i apoteka "Vračar" na Vračaru.

Na Voždovcu od osam do 15 časova subotom radiće apoteke "Aleksandar Jeličić", "Banjica", "Beli potok" i "Kumodraž", dok će to vreme na Čukarici važiti za apoteke "Darinka Radović" I "Železnik".

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Apoteke "Čukarica" i "Miroslav Trajković" na Čukarici radiće subotom od sedam do 18 časova, dok će nedeljom njihovo radno vreme biti od osam do 16 časova.

U Rakovici subotom od osam do 15 časova radiće apoteke "Resnik", "Rakovica", "Milunka Savić", kao i u Barajevu i u Sopotu u istoimenim apotekama.

U Grockoj od osam do 15 časova subotom radiće apoteke "Grocka", "Kaluđerica" i "Vrčin".

Iz Apoteka "Beograd" ističu da je moguća promena radnog vremena pojedinih apoteka u skladu sa radnim vremenom Doma zdravlja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading