PALMA: Naša koalicija će imati dvocifren rezultat!

Autor: Republika

Vesti

09.02.2018

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predizborni skup liste Ivica Dačić SPS – JS Dragan Marković Palma održan je na Novom Beogradu gde su se prisutnima obratili Aleksandar Antić, kandidat za gradonačelnika Beograda i Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije.

RepublikaFoto: Promo foto
Održan predizborni skup liste SPS – JS

- Koalicija SPS – Jedinstvena Srbija će na beogradskim izborima imati dvocifren rezultat i to je poruka podrške i za šefa ove koalicije Ivicu Dačića, koji se trenutno u Njujorku i Vašingtonu bori za Srbiju i njene interese - rekao je Dragan Marković Palma.

- Beograd ima dva miliona stanovnika, i mi svi zajedno treba da se borimo da Beograd ne bude opozicija Srbiji, da naša lista dobije poverenje beograđana da bi u narednom periodu učestvovali u vođenju Beograda u interesu svih građana. Ovo je koalicija koja nikada nije izdala Beograd, Srbiju i srpski narod i nikada ih neće izdati - naglasio je Marković.

RepublikaFoto: Promo foto
Aleksandar Antić

- Moramo sve učiniti da srpska pamet i mladost ostane u Srbiji. Jedna od mera je da ne mogu svima biti iste plate u javnom sektoru, da se mora vrednovati znanje i rad. Ko ima rezultat, njemu sleduje i veća plata. Za nas je ključna stvar sposobnost, a ne podobnost - poručio je Marković.

- Mi ćemo pre svega u Beogradu ojačati socijalni program, odnosno daćemo veću podršku svim ranjivim kategorijama stanovništva. Zalažemo se za veću podršku politici rađanja, porodicama sa više dece, za pomoć trudnicama i porodiljama, kao i našim starijm sugrađanima koji su gradili i izgradili Beograd. Mi socijalisti, baštinimo ideje i vrednosti onih vrednih i ponosnih žena i muškaraca koji su svojim radom izgradili Novi Beograd i ponosni smo na to političko nasleđe - istakao je Aleksandar Antić.

RepublikaFoto: Promo foto
Dragan Marković Palma

- Novi Beograd kao najveća opština u Srbiji treba da bude lokomotiva razvoja prestonice i da bude primer drugima. Zato mi pred beograđane izlazimo sa planom za budućnost i programom razvoja koji se bazira na dosadašnjim rezultatima i postignućima. Želim da budem gradonačelnik Beograda, ali više od svega hoću da pobedimo na Novom Beogradu, koji je dugo bio uporište Socijalističke partije i to će biti opet - rekao je kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije SPS – Jedinstvena Srbija Aleksandar Antić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading