Još jedno hit priznanje: Faraonov štiglić najlepše peva

Autor:

Vesti

14.05.2019

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek Leskovca Goran Cvetanović, koji je poznat po brojnim skandalima i gafovima, pobedio je na Balkanskom šampionatu ptica u Pirotu zahvaljujući svojoj ptičici pevačici, starom štigliću!

RepublikaFoto: Ivan Krstić Krcko / Twitter
ČUVENI FARAON Cvetanović

Vest o trijumfu ove već sada čuvene ptice širi se društvenim mrežama, a mnogi komentarišu da je čudno što je baš gradonačelnik u većini gradskih takmičenja pobednik. Sve je više onih koji sumnjaju da je Cvetanović multitalenat kakav se retko viđa, što podgreva sumnju da je i ovo takmičenje namešteno, baš kao i ono na kojem je dodelio svom porodičnom imanju titulu za najuređenije dvorište.

NAMEŠTA TAKMIČENJA

Podsetimo, gradonačelnik je navukao gnev javnosti zbog neozbiljnog i skandaloznog ponašanja, kao i nameštanja brojnih takmičenja u svoju korist. Nedavno je proglašen za džentlmena godine, a priznanje mu je navodno dodeljeno zbog toga "što se zalaže za eliminisanje stereotipa kada je reč o angažovanju žena i muškaraca na rukovodećim pozicijama i činjenice da se u Leskovcu veliki broj žena nalazi na odgovornim pozicijama".

"Gorane, hvala ti što postojiš"

Uprkos kontroverzama, Cvetanović uživa veliku popularnost među članstvom svoje stranke (SNS) u Leskovcu. To ilustruje činjenica da su na partijskoj proslavi pre nekoliko godina aktivisti i funkcioneri SNS gradonačelniku pružili podršku pojavivši se u majicama sa natpisima "Volimo te dr Gorane Cvetanoviću" i "Hvala ti što postojiš".

Foto: Printskrin/društvene mreže
OPET NAJBOLJI Goran Cvetanović sa svojom ptičicom i nagradama

Iako ovo ne može da mu se ospori, budući da je daleko čuven po zapošljavanju lokalnih lepotica, Cvetanović je još bolje upamćen i po vređanju odbornice na nacionalnoj osnovi, gađanju kolege pikslom, omalovažavanju novinara, što ukazuje na to da se on nikako ne može nazvati kavaljerom.

DECENIJU NA VLASTI

Inače, Cvetanović je jedan je od najdugovečnijih gradonačelnika u Srbiji, a prvi put je na tu funkciju izabran 2008. godine kao član SRS. Godinama vodi grad Leskovac, a do smene nije došlo ni uprkos brojnim gafovima i uopšte ponašanju nedostojnom jednog javnog funkcionera.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Goan Cvetanović

Srpski telegraf je pokušao da dobije odgovor i od gradonačelnika Cvetanovića, ali njegova PR služba je saopštila da je "prezauzet", te da ni oni ne mogu da dođu do njega, možda baš zato jer se sprema za neko novo takmičenje.

Najpoznatiji gafovi

Tokom službene posete Makedoniji otišao je na karneval prerušen u egipatskog faraona
Pomerio praznik oslobođenja grada sa 9. na 11. oktobar (2014. godine) jer je on morao da putuje u Čikago
Pretukao kolegu i udario ga pikslom, vređao žene na nacionalnoj osnovi u Skupštini
U izveštaju o radu kao svoj učinak naveo je putovanja po evropskim i svetskim metropolama, gde je putovao o trošku građana
Zapošljava isključivo lokalne lepotice
Poznat po čuvenoj izjavi "volim funkciju skoro kao porodicu"
Uz Hongkonga dobio pošiljku u kojoj su mu poslate i dve diplome
Naredio da se prekreči čuveni mural Joškina Šiljana na Domu kulture Grdelica uz obrazloženje da "u njemu uživaju omladinci koji slušaju čudnu muziku i koriste opijate"

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading