Taman kad ste pomislili da se leto vratilo: Danas pljuskovi, evo gde se očekuje najviše kiše!

Autor: Tanjug

Vesti

19.07.2019

06:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno sa dužim suncanim intervalima, saopštio je RHMZ.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Foto: Ilustracija

Ujutro i pre podne na severu Srbije ponegde se očekuje kratkotrajna kiša, a posle podne i uveče lokalni pljuskovi sa grmljavinom u centralnim i južnim krajevima. Duvaće slab vetar promenljivog smera. Najniža temperatura biće od 10 do 19, najviša od 28 do 31 stepen.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno i uglavnom suvo sa dužim sunčanim intervalima. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura oko 19, a najviša oko 29 stepeni.


Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 26. jula, u većini mesta zadržaće se suvo vreme sa dužim sunšanim intervalima. Do ponedeljka biće toplije sa maksimalnom temperaturom u većini mesta od 30 do 34 stepena.

Kratkotrajni pad temperature za oko pet stepeni, očekuje se u utorak i sredu, a od četvrtka temperatura će ponovo biti u porastu. 

U planinskim predelima, uglavnom na jugu i istoku Srbije, lokalni popodnevni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u subotu, a zatim od utorka do kraja perioda, dok je u Vojvodini prolazna kiša moguća u ponedeljak posle podne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading