(VIDEO, FOTO) MEČ PALME I ŽAN KLODA U BEČU, ali prijateljski, posle koga je dogovoren dolazak slavnog glumca u Srbiju

Autor:

Vesti

18.10.2019

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć u Beču Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine Grada Jagodina sastao se sa Žan Klod Van Damom, velikom holivudskom zvezdom, koji je uz Silvestera Satalonea i Arnolda Švarcenegera verovatno najveća svetska zvezda akcionog filma.

Foto: Srpski telegraf
Žan Klod Van Dam i Dragan Marković Palma

U dugom i prijateljskom razgovoru, predsednik Marković i Žan Klod Van Dam su se dotakli mnogih tema, od politike preko filma do sporta. Dogovorili su se da poznati holivudski glumac poseti Srbiju i Jagodinu u martu mesecu. Dragan Marković Palma rekao je da će posetu Žan Klod Van Dama Jagodini iskoristiti da se uradi voštana figura legende holivudskog akcionog filma i postaviti je u muzeju voštanih figura u Jagodini. 

Pošto su u opuštenom razgovoru dočekali ponoć, Dragan Marković Palma je Van Damu čestitao rođendan i poklonio bokserske rukavice, trenerku kik boks kluba "Palmini tigrovi" i plaketu sa grbom grada Jagodine.

Naravno Palma i Van Dam ne bi bili to što jesu da tom prilikom nisu demonstrirali borilačke veštine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žika

18.10.2019 08:50

Potrebni su nam prijateljski mečevi u svim sportovima. Ali stvarno prijateljski radi stvaranja prijateljstva sa svetom.