KAKVI LAŽOVI S TV NOVA: Tvrde da su gledaniji od Pinka i RTS zajedno, a pričaju o medijskom mraku u Srbiji!

Autor:

Vesti

12.05.2020

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi znamo kakvu besprimernu kampanju vode mediji Dragana Đilasa u ovom našem etru, koliko neprofesionalnosti, izmišljanja i zle namere prema svemu što je srpsko ima u prilozima njegovih televizija, ali najnoviji podaci koje je objavila Nova S predstavljaju vrhunac u teškom laganju naše javnosti - oni, naime, tvrde da imaju veći šer od Pinka i RTS-a zajedno, istovremeno bez sramote tvrdeći kako u Srbiji vlada medijski mrak?! Pa, da li je neko ovde jeo bunike?!

RepublikaFoto: printscreen/nova.rs
Ovako TV Nova S vidi i svoj rejting i medijski mrak u Srbiji

Dobro je poznato da je svakoga dana, u svakom trenutku, program Đilasovih medija promovisanje svoga gazde, iznošenje neistina o radu srpskih lekara u doba pandemije, izvlačenje pojedinačnih primera (pokazaće se kasnije, lažnih, netačnih primera) kao "dokaza" da je zdravstveni sistem propao, a naročito vođenje negativne kampanje protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Mediji ovog tajkuna apsolutno ne biraju sredstva kako će napadati Vučića, ide se u ono nedozvoljeno čak i kad su "zapadnjački demokratski mediji" u pitanju - napada se porodica, u "zabavne" emisije ubacuje se vređanje sina predsednika Srbije koji nema nikakve veze s politikom...

 

 

Sa Nove S izveštavaju da su autorske emisije "Utisak nedelje", "24 minuta sa Zoranom Kesićem" i "Veče sa Ivanom Ivanovićem", koje se emituju na toj televiziji, ubedljivo najgledaniji formati u svojim slotovima emitovanja, da je 10. maja u periodu od 21 do 23 časa njihova televizija bila najgledanija televizija, ispred RTS-a i svih televizija sa nacionalnom frekvencijom...

Kada se sve ovo ima u vidu, ovde se stvarno mora postaviti ozbiljno pitanje - da li su na TV Nova S teški lažovi, pa lažiraju podatke o gledanosti tvrdeći da su gledaniji od Pinka i RTS-a zajedno, ili su preteški lažovi, pa svakog dana govore o medijskom mraku u Srbiji, o ugroženim medijskim slobodama?

Kako je moguće tvrditi, usred medijskog mraka, da u Srbiji ništa ne radi, da je sve lažno, a samo su Đilasove suze prave? Pa u kom medijskom mraku je dozvoljeno da lažete koliko hoćete?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Milan

12.05.2020 08:47

Plaćenici koji blate sve što je srpsko, užas!!!

Caca

12.05.2020 08:49

Ne znam zašto se opozicija žali na slobodu medija...mediji su potpuno slobodni.

milos

12.05.2020 08:50

E ovo je bas izmisljotina, mislim da niko nema vecu gledanost od Pinka i RTSa.

Jelena

12.05.2020 08:54

TV Nova je izdajnički mediji.