Vulin: Pokret socijalista čvrsto podržava politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Autor:

Vesti

08.06.2020

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin i gradonačelnik Čačka i funkcioner SNS-a Milun Todorović, istakli su da je suština predstojećih izbora očuvanje političke stabilnosti, i poručili da će država uvek zaštiti svoje građane, obraćajući se članovima SNS-a i PS-a u Čačku.

RepublikaFoto: mod.gov.rs
Aleksandar Vulin

Vulin je kazao da je PS čvrsto podržao poltiku predsednika Vučića kada se borio sa posledicama migrantske krize i da Vučićevu politiku čvrsto podržava i danas. 

- Pokret socijalista čvrsto podržava politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića kada je u pitanju vojna neutralnost, kada je u pitanju borba za socijalno pravičnu državu, ali isto tako i kada je u pitanju borba za položaj Srba, bez obzira gde oni žive. 

PS je čvrsto podržao politiku predsednika Vučića kada se borio sa posledicama migrantske krize, pa i danas- rekao je Vulin. 

Lider PS-a je ukazao i na brojne laži koje su konstruisane od strane dela opozicije predvođene Đilasom i Obradovićem i ocenio da su te laži imale za cilj da otežaju položaj i napredak Srbije. 
- Hoću da podsetim na brojne laži i podlosti koje su se govorile te 2015. godine i danas i to samo kako bi se otežalo Srbiji. 

Slušali smo mi od raznih Dverjana kako se na jugu Srbije pravi grad za četristo hiljada migranata, kako će u Čačku biti naseljeno ko zna koliko hiljada migranata, kako ćemo se pretvoriti u parking za migrante, kako smo se dogovorili sa Evropom da se migranti vraćaju iz Evrope i naseljavaju u Srbiju- smatra Vulin. 


Vulin je istakao da niko nikada u Čačku nije mogao da vidi migrante, ali da su predstavnici opozicije lagali da će Čačak naseliti migranti, baš kao što su lagali da je namenska industrija propala. On je kazao da su njihove laži raskrinkane, ali da su imale za cilj da se Srbiji naškodi. 


- Baš ovde u Čačku gde je teško da je iko ikada i video migrante, slušali smo kako se prikupljaju peticije protiv migranata koje niko nije video. Gledali smo lažove koji nemaju nikakvu drugu politiku nego laž i pokušaje da naškode Srbiji i da joj otežaju. 

Kao što su lagali o migrantskoj krizi, tako su lagali i o tome da će namenska industrija biti uništena, a bolja je i jača nego ikad, upravo zahvaljujući predsedniku Vučiću. 

Kao što su lagali o migrantskoj krizi, lagali su o tome da se auto- put nikada neće završiti, lagali su da će biti otpuštanja, lagali su da će biti smanjenje plata zbog posledica Kovida, lagali su kao što lažu svi oni koji nemaju nikakvu politiku i sa kojima ne možete da razgovarate, već samo da trošite svoje vreme raskrinkavajući njihove laži- naveo je Vulin. 

Funkcioner SNS-a i gradonačelnik Čačka Milun Todorović pozvao je građane Čačka da podrže listu Aleksandar Vučić- Za našu decu i dodao da je saradnja SNS -a i PS-a čvrsta i uspešna. 


- Pokret socijalista je velika snaga i podrška Srpskoj naprednoj stranci i na lokalu i na republičkom nivou. Naš zajednički rad i trud je viđen i prepoznat u Čačku. Očekujem još bolju i uspešniju saradnju, očekujem još više aktivnosti i rada za građane, kao što očekujem da mladi ljudi koji su na našim listama pokažu svoje znanje i vrednost - naveo je Todorović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading