U BEOGRADU SKUPO, U PROVINCIJI JOŠ GORE! Sve je teže naći dobrog limara koji radi sve, vlasnici vozila nakon zime moraju da ISKEŠIRAJU pozamašnu sumu

Autor: M.Š.

Vesti

12.04.2022

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnici vozila se nakon zime, soli i snega suočavaju sa još jednim problemom, dobro poznatom i omraženom korozijom!

U BEOGRADU SKUPO,  U PROVINCIJI JOŠ GORE! Sve je teže naći dobrog limara koji radi sve, vlasnici vozila nakon zime moraju da ISKEŠIRAJU pozamašnu sumu

Foto: pixabay.com

Da bi vozilo dobro funkcionisalo, a pre svega da bi naravno prošlo tehnički pregled, nakon zime potrebno je posetiti i limara.

Ovo se odnosi najviše na starija vozila koja su tokom cele zime bila van i koja su već "načeta". Za njihove vlasnike sreća u nesreći je naći dobrog limara koji ne radi "pola posla".

Republika

Foto: Republika.rs

Korozija

Beograđani sa svojim starijim ljubimcima muče muku. Mnogi su pokušali jeftinije da prođu, ali im to nije pošlo za rukom.

Ukoliko ogrebete svoj automobil, farbanje jednog dela će vas koštati sa početnom cenom između 150 i 200 evra. A ako ste svoj automobil udarili na mestu kod branika tzv. peglanje plus zamena branika, kao i farbanje će vas izaći negde oko 500 evra.

Zamena sajtne u Beogradu košta od 100 do 150 evra za starije automobile, a još skuplje ukoliko je trulež probio. U slučaju da ste pomislili da je van Beograda, u provinciji, cena manja, varate se.

Republika

Foto: Printscreen/facebook/Punto2

Promašena boja

Zaštita podova se odavno ne radi, i teško da ćete uspeti da nađete majstora koji će vam pomoći. Čak i da ga nađete, takva zaštita traje jednu sezonu, nakon čega često bude još gore, pogotovo ako je gornji deo sa gitom. Zbog ovoga se većina vlasnika odlučuje da "zamaže" problem i što pre proda automobil.

Takođe, tu je i dobra stara izreka "Koliko para, toliko muzike". Pa se vlasnici četvorotočkaša često i pređu jer žele da prođu jeftinije. Posledice su brojne, a jedna od najgorih je kada se boja ne uklapa.

Osim ovoga, uvek treba imati u vidu da ako bilo šta radite na vozilu, ukoliko nije fabrički,  vratiće vas sa tehničkog pregleda. Pa imajte u vidu kako sređujete i šta sve dodajete na automobilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading