VELIKO INTERESOVANJE GOSTIJU: Dani Istre u „Momi Crazy Fish“ produženi do 28. aprila

Autor:

Vesti

23.04.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz dodir savremenog i tradicionalnog pristupa, Dani Istre predstavljaju jedinstveno iskustvo koje očarava pažljivo biranim menijem i specijalitetima inspirisanim bogatom istarskom kulinarskom tradicijom.

VELIKO INTERESOVANJE GOSTIJU: Dani Istre u „Momi Crazy Fish“ produženi do 28. aprila

Foto: W Hospitality Group

Dani Istre

Restoran „Momi Crazy Fish“ sa zadovoljstvom obaveštava javnost da se manifestacija „Dani Istre“, koja je počela 11. aprila, usled ogromnog interesovanja, nastavlja do 28. aprila. Zbog velikog broja posetilaca i izuzetne podrške koju su iskazali gosti restorana, odlučeno je da bude produženo trajanje ovog autentičnog događaja.

„Ovo izuzetno kulturno-kulinarsko putovanje kroz bogatstvo istarske tradicije i gastronomije biće nastavljeno, budući da su naši gosti, Beograđani, osvedočeni ljubitelji istarske kuhinje. Oni su nas svojim velikim odzivom uverili da produžimo vreme trajanja manifestacije. Naš gost, porečki gastro majstor Gianpaulo Sardot i u narednim danima pripremaće najraznovrsnija jela, sastavljena od lokalnih namirnica i to po recepturi koja se u Istri neguje s kolena na koleno“, ističu iz restorana „Momi Crazy Fish“.

Republika

Foto: W Hospitality Group

Dani Istre

Uz dodir savremenog i tradicionalnog pristupa, Dani Istre predstavljaju jedinstveno iskustvo koje očarava pažljivo biranim menijem i specijalitetima inspirisanim bogatom istarskom kulinarskom tradicijom, a gosti svakog dana imaju priliku da probaju jadranske škampe, karpaćo od hobotnice, Jakopove kapice sa kremom od Motovunskog tartufa, istarski fuži, rižoto sa šparugama, rep grdobine u istarskom šafranu, brancin, tostirane Jakopove kapice sa Grana istriana sirom, juneće obraze i prepoznatljivi mediteranski specijalitet, istarski pršut. Za ljubitelje slatkiša, Sardot priprema kolač na bazi bele čokolade sa svežim bosiljkom i ruzmarinom. Nezaobilazni deo menija čine i vina iz ove bajkovite regije, i to iz vinarije „Pilato“, među kojima se naročito ističe čuvena Malvazija, pravljena Sur lie metodom.

Podsetimo, restoran „Momi Crazy Fish“ pozicioniran je na najatraktivnijoj gradskoj lokaciji, u prizemlju Tržnog centra „Galerija“, a posluje u okviru W Hospitality Group.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading