Ko preživi pričaće! JUTRO TOPLO, U PODNE KATASTROFA

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

04.06.2018

06:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti nestabilno i toplo, ujutro i pre podne u većini mesta pretežno sunčano, a od sredine dana promenljivo oblačno sa lokalnom pojavom pljuskova i grmljavina. Uticaj vremenskih prilika neće prijati hroničnim bolesnicima, naročito srčanim i astmatičarima, pa im se preporučuje da poslušaju savete lekara. Meteoropatske reakcije u vidu glavobolje i promenljivog raspoloženja moguće su kod osetljivih osoba,naročito u drugom delu dana.

RepublikaFoto: pixabay.com
Jutro će biti toplo i idelno za šetnju, već u podne ne izlazite nigde

Duvaće slab i umeren, zapadni i severozapadni vetar.

Jutarnja temperatura biće od 12 do 20, najvisa dnevna od 27 do 32 stepena, saopštio je RHMZ.

U Beogradu će ujutro i pre podne biti pretezno suncano. Od sredine dana promenljivo oblačno u pojedinim delovima grada sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom. 

Jutarnja temperatura oko 20, najviša dnevna oko 30 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 11. juna, biće promenljivo oblačno, toplo i nestabilno sa suncanim intervalima i lokalnom pojavom pljuskova i grmljavina, uglavnom posle podne i uvece. Temperatura u postepenom porastu, u petak i subotu u većini mesta oko 33, a od nedelje u manjem padu. 

Potrebna je povećana opreznost u saobraćaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading