PALMA U SKUPŠTINI: Lako je biti ministar kad imaš Zidana i Ronalda u liku Vučića

Autor: Tanjug

Vesti

28.05.2018

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef poslaničke grupe JS Dragan Marković Palma rekao je danas da je "lako biti ministar kada imaš Zidana ili Ronalda u liku Aleksandra Vučića koji stvara uslove".

RepublikaFoto: Tanjug
Dragan Marković Palma

Marković je to rekao u parlamentarnoj diskusiji o predlogu da Siniša Mali bude izabran za ministra finansija, a podsetio je da je upravo popularnost predsednika Srbije Aleksandra Vučića doprinela da veliki broj investitora dođe u Srbiju. 

Primetio je da je biografija Siniše Malog opširna, da je učio finansijski posao u Americi i u nekim drugim državama i da, za razliku od nekih drugih ministara koji su govorili da će posao naučiti "kao da je vlada radnički univerzitet", on svoj posao zna.

Marković je sugerisao Malom da se sa pozicije ministra bori da kurs evra ostane isti, te istakao da je stabilnost dinara važna jer to dovodi investitore.

Osvrnuvši se na nedavnu odluku o povećanju penzija, Marković je rekao da je u ponedeljak bio kod Vučića, koji mu je objasnio kako je došlo do tog povećanja.

- Ja, koji sam toliko dugo u privredi, veoma sam prijatno iznenađen. I vi, Siniša Mali, kad pričate o povećnju penzija treba da pomenete da je to učinjeno zahvaljujući Vučiću - rekao je Marković.

- Budući ministre, čeka vas tezak posao, ali kada znate taj posao i postoji motiv i volja, a već ste imali priliku da se pokažete, JS će vam dati podršku. Treba da se ponosite što ste jedini ministar iz vlade za koga je glasala JS. Želim vam puno sreće - poručio je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (45)

Loading
robinhude84

28.05.2018 15:39

Izgleda da je Palma zeleo to radno mesto!

KALVARIJA

28.05.2018 20:41

@robinhude84 - ja od palme sve prihvatam sa dozom humora

Ruza

28.05.2018 15:44

Dobro je rekao, Vucic je Ronaldo!

LILIKA

28.05.2018 15:49

Rad Siniše Malog kao gradonačelnika Beograda je najbolja preporuka!