Podržava nasilje?! Đilas ne osuđuje napad na Stefanovića

Autor:

Vesti

30.11.2018

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbornici stranke Saše Jankovića podneli su predlog zaključka kojim Skupština grada osuđuje nasilje nad Borkom Stefanovićem ali i drugim političarima. Međutim, ovaj predlog iznervirao je Dragana Đilasa i Nikolu Jovanovića, pa su tako svoje odbornike naterali da glasaju protiv Jankovićevog zaključka.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

Sve je počelo jutros pre sednice kada su se na jednoj strani našli Đilas i Jovanović, a na drugoj Janković i Rade Veljanosvski.

Naime, kada je Đilas čuo da je SNS najavila da će  podržati ovaj zaključak uz dopunu da se osudi nasilje i nad Aleksandrom Vučićem i Anom Brnabić, Đilas je vidno uznemiren naredio odbornicima da glasaju protiv  i na taj nači su odbili da osude nasilje nad Stefanovićem.

Foto: Privatna arhiva
Zaključak zbog koga je nastao sukob

Podsetimo, na Stefanovića i još dvojicu stranačkih kolega nasrnuli su maskirani napadači metalnom šipkom, nanevši mu povrede glave. Policija je brzo uhvatila nasilnike i njima je određen pritvor od 30 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Branislav

30.11.2018 10:06

Ne znaju ni oni sta rade vise, jedan dan su zajedno, drugi protiv i tako u krug.

Nika

30.11.2018 10:08

NIsta cudno. Taj samo sebe voli.

Tina

30.11.2018 10:12

Ne zna čovek je li došao ili pošao. Na svu sreću nikad ga više nećemo videti na nekoj poziciji, jer samo bi lud za njega glasao.

Jasa

30.11.2018 10:59

Ovi više ne znaju šta pričaju