Vučić zabrinut zbog "ludila" Prištine: Mogu da preduzmu 3 stvari od kojih se ne zna koja je gora!

Autor: Tanjug

Vesti

09.12.2018

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Priština spremna na nove mere usmerene protiv Srbije i Srba na Kosovu i Metohiji, da su u pitanju tri nova poteza, koja bi mogla da preduzme, ali nije precizirao o kojim merama je reč.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Vučić: Haradinaj je čovek koji kratkoročno posmatra stvari

Na pitanje novinara da li ima procene šta bi Priština mogla dalje, posle taksi, da preduzme protiv srpskog naroda, Vučić je rekao da su u pitanju tri stvari, koje bi mogli da pokušaju da urade i da se ne zna koja je gora za nas.

- Ali, ne mislim da je jedna od tih stvari dugoročno dobra za njega (Haradinaja), on je čovek koji kratkoročno posmatar stvari, kao i neki od naših političkih protivnika. Vrlo kratkoročno gledaju na stvari - rekao je Vučić.


Predsednik dodaje da će država donositi odluke o novim merama albanske strane tek kada i ako budu preduzete. 

- Mislim da je za nas važno da pokazujemo stabilno i snažno, a uvek mirno, odupiranje i suprostavljenje takvim merama, ali videćemo šta će da preduzimaju i u skladu sa tim donosićemo odluke - dodao je Vučić.
Foto: Tanjug/AP
Haradinaj

Prema njegovim rečima, Kosovo i Metohija mu zadaje najviše brige, straha i zebnje, jer, kaže, vidi da je "ludilo" Prištine postalo bezgranično, a da niko iz međunarodne zajednice to ludilo ne zaustavlja.


- Kriva je međunarodna zajednica koja nije sprečila takse od 10 odsto. Sada neko stiče popularnost što je već stepen bezumnih mera i to koriste za unutrašnje potrebe. To me brine - naglasio je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Marija

09.12.2018 14:11

Izgleda da nije samo Pristina nerazumna vec i oni koji je podrzavaju u sulude odluke koje donose.

Kole

09.12.2018 14:14

Ludilo Pristine ne jenjava

Kristina

09.12.2018 14:43

Da oni zaista nesto mogu davno bi Kosovo bilo njihovo.

Tamara

09.12.2018 14:47

Zapad mora pod hitno da reaguje na pretnje Prištine.