(VIDEO) DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Ta žena je sedela iza Tačija i suflirala mu, ona je Albanka koja vuče konce u Americi!

Autor: Republika

Vesti

18.12.2018

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik takozvanog Kosova Hašim Tači obraćajući se na sednici Saveta bezbednosti UN koristio je govor koji mu je napisala Albanka koja vuče sve konce u Americi!

RepublikaFoto: twitter.com/@drustvenidrug

Ambasadorka takozvanog Kosova Vlora Čitaku napisala je govor Hašimu Tačiju, a svo vreme tokom sednice sedela je iza njega i suflirala mu.

Međutim, Albanci u svojoj bahatosti išli su toliko daleko da je Tači pročitao identični govor u Savetu bezbednosti koji je upravo Vlora Čitaku pročitala u UN 14.11.2018. godine?!

 

 

Ili je Vlora pokušala da podvali svoj govor Tačiju ili je reč o istoj matrici iz albanskog lobija.

Ovde je nesumnjivo reč da Albanci koriste isti tekst i istu matricu, najverovatnije osmišljenu u centru albanskog lobija na Menhetnu gde je Vlora čest gost. Cilj je očigledno da više puta ponovljena laž postane istina - kaže nam naš izvor iz diplomatske misije Srbije u UN.

- Niko sem građana Kosova nema pravo veta na uspostavljanje kosovske vojske. To je pitanje suverene odluke koju će Kosovo doneti uskoro. To nije suprotna odluks Rezoluciji 1244 - rekla je Čitaku 14.11.2018. u UN i dodala:

 

 

- U kampanji etničkog čišćenja koju je vodila srpska vojska, u kosovskom ratu je raseljeno milion kosovskih Albanaca, 20.000 žena je silovano, hiljade su ubijene, a mnogi se još vode kao nestali. Agresor, država Srbija odbija da preuzme odgovornost za zločine - kazala je Čitaku, a nekadašnjeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića, opisala je kao "podstrekača najužasnijih tragedija u Evropi posle Drugog svetskog rata".

Gotovo iste reči izrekao je i predsednik tzv Kosova Hašim Tači na sinoćnoj sednici SB UN.

On je rekao da Priština prošle nedelje nije donela nijednu odluku koja je u suprotnosti sa Rezolucijom 1244 i planom Martija Ahtisarija, ustavom Kosova.

Tvrdi i da Kosovo ima "apsolutno pravo da ima vojsku" i da je formiranje vojske volja građana Kosova, "svidelo se to nekom ili ne".

- Zahvaljujući vama, čulo se za sistematsko nasilje i etničko čišćenje. Na hiljade ljudi koji nisu više među nama i 20.000 žena kao žrtve seksalnog nasilja koje su preživeli od Srbije - rekao je Tači i govorio o "etničkom čišćenju od strane državnog aparata Miloševića".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Vitomir

18.12.2018 09:51

Dugo nisam čuo veću gomilu laži koje Tači sinoć iznese.

Nebojsa

18.12.2018 09:54

A sta oni drugo i rade nego vrte istu pricu, koja pritom nema veze sa vezom, i samo traze kome ce da se uslihtaju ne bi dobili kakvu podrsku

Miloš

18.12.2018 09:57

Ovaj Tači kao pokvarena ploča, sve jedno isto govori

Seka

18.12.2018 09:59

Tacija treba da bude sramota da se pojavi igde, jer koliko je on porodica zavio u crno nek izracuna.