ŠEŠELJ UBEĐEN: Nema nikakve sumnje da je Jeremić deo VELIKE KRIMINALNE GRUPE!

Autor: pink.rs

Vesti

29.12.2018

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lako bismo prežalili ekonomski gubitak kada bismo našli alternativni način da se snadbevaju Srbi koji žive na KiM, rekao je za Nacionalni dnevnik televizije Pink, dr Vojislav Šešelj, predsednik Srpske radikalne stranke.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Vojislav Šešelj

Dr Vojislav Šešelj komentarisao je dijalog između Beograda i Prištine, koji je doveden u pitanje, zbog taksi koje je Priština uvela za robu iz Srbije. On je naglasio da se dijalog ne sme nastaviti ni po koju cenu, dok se ne ukinu te takse.

- Bila bi strašna greška kada bi neko u ime Srbije prihvatio dijalog, pa da u okviru dijaloga idu na cenjkanje. Bezuslovno se moraju takse ukinuti. Znamo ko ih je nagovorio da to urade, i dok oni ne odluče drugačije to će da traje - rekao je Šešelj.

Kako kaže, lako bismo mi prežalili ekonomski gubitak kada bismo našli alternativni način da se snadbevaju Srbi koji žive tamo.

- Ne znam kada i kako će biti rešeno pitanje Kosova i Metohije, ali bih se iz petnih žila trudio da se uključe Rusija i Kina, i da to bude pod okriljem Ujedinjenih nacija - rekao je Šešelj.

Komentarišući Vuka Jeremića i njegove poslove, Šešelj je rekao je da Jeremić nema nikakvog kriterijuma kada je u pitanju izbor sponzora.

Šešelj tvrdi da nema nikakve sumnje da je Jeremić deo velike kriminalne grupe.

Priština, Zagreb, Sarajevo, Podgorica i Skoplje krenuli su u zajedničku ofanzibu sa ciljem da Beograd bace na kolema, pišu mediji. Dr Vojislav Šešelj komenarišući ovo rekao je da ova koalicija prirodna, kao i da je prirodno da se sve što je antisrpsko diže konstantno protiv Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Vuk Jeremić

- U Hrvatskoj je to konstantno, koji god režim da se pojavi, sprovodi istu politiku kada je u pitanju Srbija. Što se tiče drugih državica ili lažne države Kosovo situacija se menjala. U Makedoniji smo imali različite situacije. Sada imamo režim Zora na Zaeva, koji se dogovara sa Albancima na štetu Makedonije i Makedonaca. U Crnog Gori takođe postoji mafijaški režim, koji progoni pre svega Srbe u Crnoj Gori, ali i pakosti Srbiji na svakom koraku - rekao je Šešelj.

Kako kaže, Albanija kao članica NATO, takođe je na liniji NATO politike protiv Srbije i srpskog naroda.

- Što se tiče režima na odmetnutom Kosovu, on je sada zaoštrio anti-srpsku politiku, želeći da prinudi Srbiju na kapitulaciju. Muslimanski režim u Federaciji BiH je takođe anti-spski, jer se njegova politika kosi sa politikom Beograda po pitanju Republike Srpske. Oni bi želeli da ukinu RS, da je svedu na formalnost - rekao je Šešelj.

Prema njegovim rečima, krajnji cilje je da Srbija bude svedena na što manju teritoriju. Kako kaže, da bude uništena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading