Dačić: Problem vladajuće koalicije nije SPS

Autor: Tanjug

Vesti

08.01.2019

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić odbacio je, u izjavi za današnji "Kurir", kao neosnovane sumnje u pouzdanost te stranke kao partnera u vladajućoj koaliciji sa Srpskom naprednom strankom (SNS).

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Ivica Dačić

Predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić kritikovao je, u autorskom tekstu u prazničnom, božičnom broju "Kurira", ljude u sopstvenoj partiji, ali i neimenovane koalicione partnere za navodno "šurovanje sa opozicijom".

"I ne interesuju me njihove (opozicija) kombinacije s nekim ljudima iz moje partije, pojedinim koalicionim partnerima koji već razmišljaju kako bi ponovo mogli da budu jezičak na vagi i opet promene stranu", napisao je Vučić.

Dačić je rekao da je "sto puta rekao da Vučić ne brine za SPS", već da brine za ljude sa svoje liste i iz svoje stranke

"Oni i bez nas imaju većinu, ali tako je napravio listu da bez njegovih partnera sa liste, on nema većinu u parlamentu, a oni mu ništa značajno nisu doneli u broju birača. Tako da bi bilo bolje da obrati pažnju na njih, a i na ljude iz svoje stranke", rekao je Dačić.


"Vređa me da, posle svega što sam zajedno uradio s Vučićem, uopšte odgovaram na takva pitanja", istakao je lider SPS-a, koji je i ministar spoljnih poslova Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (62)

Loading
braca

08.01.2019 08:09

To niko nije ni rekao.

Tijana

08.01.2019 08:11

Problemi su sa setacima i mrznjom koju seju gde god se okrenu , .

Boka

08.01.2019 08:12

Tako je Ivice i sve ce se srediti.

Vule

08.01.2019 08:13

Nikakve kombinacije sa opozicijom ne dolaze u obzir!