VUČIĆ ZABRINUT: MUP da napravi procenu da li je Mileni Ivanović potrebna zaštita!

Autor: Republika

Vesti

14.01.2019

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Milena Ivanović je hrabra žena, a MUP treba da napravi bezbednosnu procenu da li joj je potrebna zaštita", izjavio je Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

On je to rekao danas odgovarajući na pitanje novinara vezano za uvrede koje je juče na svom Tviter nalogu izneo Željko Veselinović, jedan od lidera Saveza za Srbiju, na račun Ivanovićeve, nakon čega je ona izjavila da njoj i njenom sinu "crtaju metu".

Veselinović je na "Tviteru" objavio da Oliveru "pored ovakve žene" neprijatelj nije potreban, dodajući da je, kako je naveo, "žena đavo, ona koja nakon ubistva muža đuska po beogradskim klubovima i ne dođe na godišnji parastos".

Milena Ivanović je tim povodom izjavila da je zgrožena, ali ne i iznenađena "jer to dolazi od osobe koja je već pokazala da mu ništa nije sveto, od osobe koja je javno pozivala na silovanje predsednice vlade".

- Bojim se za bezbednost, moju i Bogdanovu, jer mi se ovako crta meta i pozivaju njegovi istomišljenici na linč. Ne znam da li je to samo njegov stav, ili saveza kojem pripada - izjavila je Ivanovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (50)

Loading
borko

14.01.2019 12:54

Nema sumnje da će policija preduzeti sve moguće mere.

Marija

14.01.2019 12:55

Posle ovakvih izjava napada i uvreda sigurno da ce joj trebati zastita jer to je bukvalno poziv na linc.

Ivan

14.01.2019 13:01

Milenu svakako treba zaštititi ako za to ima potrebe

Bojana

14.01.2019 13:03

Tako je to je njihov posao.