Vučević o Trifunoviću: Kontinuitet jednog ludila nekoga ko više neće moći da se skriva iza glumačkog "netalenta"

Autor: Tanjug

Vesti

22.01.2019

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SNS Miloš Vučević kaže da je poslednja uvreda kandidata Dragana Đilasa za predsednika stranke PSG Sergeja Trifunovića, na račun novinarke Srpskog telegrafa Ivane Žigić, koju je nazvao ološem i k....m, kontinuitet "jednog ludila" koje vlada i plaši građane da Srbija može ponovo da krene u put beznađa i propasti.

RepublikaFoto: Tanjug
Miloš Vučević

- Tim alfa mužjacima i velikim herojima mogu samo da kažem - vidimo se na izborima, pa da vidimo koliko ste popularni, veliki i hrabri - rekao je Vučević.

On je podsetio za Tanjug da ovo nije prvi incident Trifunovića koji je, kaže, svakako sve manje glumac, a sve više političar, i zvanično ulazi na političku scenu, tako da ne može da se skriva iza svog glumačkog "netalenta".



- A, po ko zna koji put pokazuje otvorenu mržnju prema ženama, mržnju i nepoštovanje svakog ko drugačije razmišlja, ko razmišlja svojom glavom i ne prihvata njegove gluposti i gadosti sa društvenih mreža - rekao je Vučević, inače gradonačelnik Novog Sada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Viktorija Vikica

22.01.2019 13:54

Dobro je pa je Sergej pokazao pravo lice.

Vojkan

22.01.2019 13:59

Kao i u glumi, očigledno slabo pliva i u politici. Jer ako nastavi sa prostakluvima i vređanjem bez nekog plana za bolji društveni razboj itd.sigurno će doživeti pravi fijasko.

star

22.01.2019 14:00

Svi su govorili da Sergej nema glumačkog talenta i to se i obistinilo, ali ima veliku fobiju od žena u Srbiji, pa im stalno šalje pregršt uvreda.

Marina

22.01.2019 14:00

Zaista je za svaku osudu ovakvo nasilnicko ponasanje