Popović Ivković: Monstruozne pretnje Vučićevom sinu!

Autor: Tanjug

Vesti

03.02.2019

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije Biljana Popović Ivković osudila je danas kao monstruoznu "objavu, do zuba naoružanog čoveka sa automatskim oružjem, na društvenoj mreži Fejsbuk u kojoj preti sinu predsednika Srbije Aleksandru Vučiću da će ga obesiti na banderu".

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Biljana Popović Ivković

U saopštenju za javnost, ona je ocenila da je to "direktna posledica politike nasilja i mržnje koje seju lideri Saveza za Srbiju Dragan Ðilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović, Trifunović i ostali". 

- Zabrinjavajuće je da se njihov plan i program svodi na buđenje manijaka, ludaka, kriminalaca i polusveta koji su se ustremili na decu i porodicu, direktno ugrožavajući njihove živote. Pretnje smrću i najvulgarnije uvrede članovi porodice predsednika svakodnevno trpe, samo zato što lideri Saveza za Srbiju žele nazad svoje fotelje, privilegije i pljačkanje, mimo izborne volje građana Srbije - ocenila je Popović Ivkovićeva. 

Ona je istakla da lideri SzS "nisu samo nasilnici, već moralne nakaze, jer kako drugačije objasniti bizarna vešala u 21. veku koja su sinonim za fašizam i egzekuciju onih koji drugačije misle". 

- Da li je vešalo poruka stanovnicima glavnog grada da će lideri SzS, ukoliko ih ne slede u njihovim zacrtanim ciljevima proći na monstruozan i zverski način. Najbizarnije nasilje lideri SzS svakodnevno promovišu u našem društvu, a pored toga bude i fašizam što je nedopustivo i anticivilizacijski - navela je državna sekretark MUP-a Srbije. 

Ona je pozvala nadležne državne organe da hitno reaguju i ne dozvole da ideologije, opsesije i frustracije pojedinaca probude fasizam u srpskom društvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (49)

Loading
Jelena

03.02.2019 12:15

Mora da odgovaraju za ovakve pretnje!

Ana

03.02.2019 12:17

Ovde bi vec policija trebalo da reaguje.

Vlaki

03.02.2019 12:19

Trebalo bi odmah uhapsiti to lice koje je pretilo sinu Aleksandra Vucica i zatvoriti ga !

Nebojsa

03.02.2019 12:22

Spali su oni nisko kada deci prete.