Mirković: Isticanje vešala kazuje o kakvim se ljudima radi

Autor: Tanjug

Vesti

03.02.2019

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković osudio je kao "fašistički metod" isticanje vešla na sinoćnjim protestima opozicije u Beogradu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

- Ako nekome nije bilo jasno do sada da se (lideri Saveza za Srbiju) Dragan Ðilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i ostale siledžije iz tog saveza zalažu za fašističke metode u obračunu sa svakim ko ne misli kao oni, sinoćno paradiranje i pretnje vešalima otklonilo je svaku nedoumicu i pokazalo o kakvim se ljudima radi - naveo je u Mirković u saopšstenju za javnost.

On je podsetio da su u Beogradu poslednji put na istim takvim vešalima vešani ljudi tokom Drugog svetskog rata od strane nacističkih okupatora, i istakao da je "zato između tog saveza i fašizma ovim činom stavljen znak jednakosti". 

- Mržnja kojom su Ðilas, Jeremić, Obradović i njima slični opijeni, danas je dobila najnoviji oblik bizarnosti i ovim jasno pokazala sav besmisao tih protesta u kome nasilnici šetaju protiv nasilja dok u rukama nose vešala. Ovim su dokazali čime bi se služili i bavili u slučaju dolaska na vlast, kako bi izlazili na kraj sa onima koji bi se usudili da ne misle kao oni ili pitaju nešto što njima ne odgovara - naveo je Mirković.

On je ocenio da je ta "histerična i sve više bolesna mržnja dokazanih lopova, prevaranata i siledžija predvođena Ðilasom, Jeremićem, Veselinovićem, Obradovićem i (Sergejom) Trifunovićem otišla predaleko", ali da, međutim, "nikoga iz SNS-a nije uplašila, jer od svakodnevne borbe i požrtvovanog zalaganja za bolje sutra svih građana nema veće časti".

- Kao i do sada, prateći odgovrnu politiku predsednika (Srbije i SNS) Aleksandra Vučića, na mržnju, uvrede i pretnje odgovorićemo još većim radom, koji će omogućiti veće plate, penzije kao i nova radna mesta, a to je nešto što je našim građanima najbitnije - naglasio je Mirković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Jelena

03.02.2019 13:33

Opozicija je sinoc jasno dokazala narodu sta oni nude i na sta su sve spremni.

bane

03.02.2019 13:37

Ocito o ljudima sa dijagnozom.

Danijel

03.02.2019 13:38

Radi se o jako opasnim ljudima koji su spremni na sve da se dokopaju vlasti.

Sara

03.02.2019 13:42

Svima nam je jasno kako njihov mozak funkcionise.To je bolesno i za svaku osudu.