Srpska lista: Poraz antisrspkih protesta u Mitrovici

Autor: Tanjug

Vesti

16.02.2019

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista saopštila je da je poraz antisrpskih protesta na Kosovu i Metohiji, posle Gračanice, večeras potvrđen i u Kosovskoj Mitrovici.

RepublikaFoto: Srpska lista
Propali protesti

- Desetak građana Kosovske Mitrovice instruisani od strane Đilasa, Jeremića i Rade Trajković, podržani sa dvadesetak građana opština van Kosova i Metohije, sakrivajući antisrpske namere iza tragičnog ubistva Olivera Ivanovića nije uspelo u nameri da Albancima uveliča proslavu jednostrano, protivpravno proglašene nezavisnosti tzv Kosova - saopštila je Srspka lista.

U saopštenju se navodi da SL zahvaljuje Mitrovčanima koji su ignorisali ovaj "antisrpski skup i time sačuvali čestitost grada heroja, Kosovske Mitrovice, u kojoj se Srbija čuva i neguje".

- Đilasu, Jeremiću, Obradoviću i Radi Trajković poručujemo da prestanu sa pokušajima unošenja razdora među Srbima. Podatak da za četiri protesta u tri nedelje nisu uspelo da sakupe 100 učesnika dovoljno govori o njihovom porazu - poručila je Srpska lista.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading