Đinđićev potpredsednik: Jeremić ne bira sredstva da dođe na vlast, dok se Vučić bori za Kosovo

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

13.03.2019

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žarko Korać je u emisiji "Teleskopija" RTCG rekao, da Jeremić "ruši Aleksandra Vučića neprekidno na jednoj tački" - Kosovu i da prilikom tih napada uvek govori "on je izdao Kosovo", a da uopšte nije jasno šta pod tim podrazumeva.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Žarko Korać

Nekadašnji potpredsednik Vlade Zorana Ðinđića, Žarko Korać, izjavio je da predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ne bira sredstva da dođe na vlast, dok se predsednik Srbije Aleksandar Vučić za to vreme bori da se reši pitanje Kosova, prenose mediji.

-E sad, stvarno moraš da mi obrazložiš šta pod tim podrazumevaš. Sada će ispasti da ja branim Vučića, ali obrazloži mi tu tvoju rečenicu. To što Vučić kaže, da li će on to da uradi, tek ćemo da vidimo, ali ja imam velike sumnje - rekao je Korać u emisiji "Teleskopija" RTCG.

Korać je, prenose mediji, napomenuo da Vučić kaže tačnu stvar: "Zamrznuti konflikt je poguban za Srbiju" i da "ne možemo dalje da idemo".

- Umesto da Jeremić kaže: "Tu je on (Vučić) u pravu", on ga neprekidno ruši na jednoj tački, gde on govori neke stvari koje daju nadu da Srbija može da krene. Tu je moj problem, ti ne biraš sredstva da bi došao na vlast - rekao je Korać.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading