"Ovo je novi pogrom nad RTS-om"

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

17.03.2019

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udruženje ubijenih i kidnapovanih osuđuje varvarski čin i "pogrom" nad državnom televizijom RTS i što su napali zaposlene RTS-a, izjavio je predsednik tog udruženja Simo Spasić.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Simo Spasić

U Spomen sobi, gde je obeležena godišnjica martovskog pogroma 2004. godine, Spasić je ocenio da su učesnici protesta i njihove vođe žele da se ponovi 5. oktobar, jer ponovo napadaju ono što su tada napadali, RTS i njenog direktora.

- Sećate se šta su 2000. radili sa direktorom RTS-a Dragoljubom Milanovićem, kojeg su linčovali i da nas tako napadaju RTS, Studio B, Tv Most, Pink - rekao je Spasić novinarima.

Dodao je da su svi ti mediji izveštavali o srpskim žrtvama na KiM, kao i da poštuju srpske žrtve tako što stalno podsećaju javnost na zločine nad Srbima.

Spasić je rekao da su protesti u Beogradu upereni protiv srpskih žrtava i da ih organizuju oni odnosno bivša vlast koja je, kako kaže, od albanskog lobija dobijala veliki novac i oslobodila sve albanske zločince, a hapsila naše generale.

On je istakao da mu nije jasno da na godišnjicu martovskog pogroma "Srbe iz opozicije" ne dotiču žrtve na KiM.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading