KOGA OVAJ FOLIRA? Đilas: Na protestima nije bilo nasilja

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

09.04.2019

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Saveza za Srbiju (SzS) Dragan Ðilas izjavio je danas u Novoj Varoši da na protestima opozicije nikakvog nasilja nije bilo.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

On je to rekao na protestu u tom gradu, uz tvrdnju da nasilja nije bilo, nego da vlast demonstrante prikazuje kao nasilnike.

Prema saopštenju SzS-a, Ðilas je još optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića da pokušava da Srbiju uvede u građanski rat.

On je optužio vlasnika Pink televizije Željka Motrovića da je suodgovoran za ubistvo jednog od lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića jer je na svojoj televiziji emitovao spot kojim je, kako kaže, Ivanović "targetiran".

Uskoro će se znati, kaže Ðilas, ko je napravio taj spot, i poručio je Mitroviću da uskoro neće imati nacionalnu frekvenciju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
aca

09.04.2019 08:07

A šta dotični podrazumeva pod nasiljem, ako sada nije bilo nasilja!?

Luna

09.04.2019 08:10

Ma koga bre ovi vise lazu?Kao da je narod lud!

nikola

09.04.2019 08:14

Nije bilo, slazem se, ko jos misli da je nasilje sto cupate znakove, sto razbijate izloge, rusite ograde, sto napadate novinare...ma ko kaze da je to nasilje?!

Daki

09.04.2019 08:16

Prestanite da omalovazavate narod jel se jasno videlo da ste vi nasilnici