Vesić: Politika SZS je ruši, preti spali

Autor: Tanjug

Vesti

11.04.2019

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić večerašnjim skupom u Novom Sadu i prethodnim koji su održani širom Srbije u okviru kampanje "Budućnost Srbije" poručuje da je Srbija zemlja koja se razvija, ističući da su ti skupovi dijametralno različiti od onoga što radi opozicioni Savez za Srbiju.

RepublikaFoto: youtube.com/ Novo jutro - Dea i Sarapa
Goran Vesić

- Skup u Novom Sadu i onaj koji će biti održan 19. aprila u Beogradu su skupovi većinske Srbije, Srbije koja želi da se razvija, a ovo što su predstavnici SzS najavili 13. aprila je pokušaj da se Srbija vrati u prošlost ne bi li Dragan Ðilas ponovo nekako došao na vlast i nastavio da radi ono što je radio dok je bio na vlasti - rekao je Vesić gostujući na Pinku.

Kako je naveo, ono što predstavnici SzS planiraju da rade 13. aprila u Beogradu je poziv na nasilje i nastavak politike nasilja koju, dodao je, sprovode u Beogradu i Srbiji već nekoliko meseci.

- Videli ste danas da su opet hulagani i divljaci napali radnike na gradilištu na Trgu Republike i zaustavili radove", rekao je Vesić i dodao da su predstavnici SzS tokom protesta "Jedan od pet miliona" uništavali gradsku imovinu - kazao je Vesić.

On je istakao je da oni politikom nasilja žele da, kao manjina, terorišu većinu građana jer građani Srbije ne žele da glasaju za njih.

- Njihova politika je ruši, preti, spali. Ne znam kako to može da bude politika i kako neko pred građane može da izađe sa takvom politikom, ali 13. april je očigledno kulminacija te politike nasilja - zaključio je Vesić. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Marija

11.04.2019 15:43

SzS u prevodu nema politiku vec jedinu nameru unistenje i pljacka Srbije.

David

11.04.2019 16:04

Za Srbiju u kojoj se posteno radi i trudi a ne za SZS koji promovisu nasilje i rusenje nase drzave.

mirko

11.04.2019 16:32

Nekiv vidom borbe ovima rusiocima i siladjijama mora stati na kraj

Nk

11.04.2019 16:32

SZS je postao neuracunljiv