Marković: Vrlo rado ću se priključiti štrajku glađu

Autor:

Vesti

11.04.2019

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik Aleksandar Marković najavio je da će se vrlo rado pridružiti štrajku glađu, koji su najavili ministar odbrane Aleksandar Vulin, zamenik gradonačelnika Goran Vesić, kao i poslanici Srpske napredne stranke na čelu sa Aleksandrom Martinovićem. Podsetimo štrajk će početi sutra zbog nasilja nad Srbijom koje sprovode lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić.

RepublikaFoto: Tanjug/ RADE PRELIĆ
Aleksandar Marković

- Vrlo rado ću se priključiti štrajku glađu. Za mene je to legitiman vid protesta. Smatram da će se na taj način poslati snažna poruka protiv nasilja i divljanja Đilasa, Obradovića, Jeremića i ostalih iz Saveza za Srbiju. Srbija je suočena sa svakodnevnim pozivima na nasilje, haos i blokade od strane istih onih koji su uništavali Srbiju dok su vršili vlast, a sada bi da se vrate na vlast i nastave sa ličnim bogaćnjem. Uvek ću se boriti protiv onih koji su spremni čak i na izazivanje krvoprolića i nereda zarad dolaska na vlasti - rekao je Aleksandar Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.