Igor Mirović: Vojvodina je Srbija i Vojvodina je uz Vučića

Autor: Tanjug

Vesti

11.04.2019

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović rekao je večeras na skupu u Novom Sadu u okviru kampanje "Budućnost Srbije" da u Srbiji pobeđuju trud, energija i zajedništvo i da stvaraju konkretne rezultate u Vojvodini i celoj zemlji.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Igor Mirović

Naveo je da su nekoliko desetina hiljada okupljenih hrabrih i odgovornih građana dokaz da u Srbiji pobeđuje rad, a ne nerad.

Prema njegovim rečima, pobeđujuu rezultati, nove fabrike, škole, nova brza pruga koja će za nekoliko godina povezati Suboticu, Novi Sad i Beograd.

- Predlažem da Ðilas, Obradović i Jeremić obiđu gradilište nove pruge koja će povezivati ova tri grada, možda će kad vide kako se radi svakog dana shvatiti da ljudi žele bolji život, radna mesta, uređenu zemlju, mir i napredak bez nasilja i agresije - kazao je Mirović.

 

 

Prema njegovim rečima, zahvaljujući politici koju predvodi predsednik Srbije ove godine će, kaže, biti završen novi Klinički centar Vojvodine, biće urađeni novi brzi putevi u Sremu i Banatu, što će stvarati uslove za privlačenje novih stranih investitora.

- Sve ovo nije moguće bez odgovorne uspešne i jake države i politike koju vodite vi građani svojom podrškom. Vojvodina snažno podržava takvu politiku, Vojvodina je Srbija i Vojvodina je uz Vučića - rekao je Mirović i poručio da politika nasilja i sukoba neće proći u Srbiji.

Dodao je da Vojvodina snažno podržava predsednika Srbije i naglasio da će aktuelna vlada nastaviti da radi kako bi svi krajevi bili uspešniji i napredniji i kako bi se vodila politika ravnopravnosti svih koji žive u severnoj pokrajini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Nina

11.04.2019 19:30

Vojvodina podrzava predsednika.

Jelena

11.04.2019 19:35

Svi za jednog,jedan za sve.

MILAN STOJIC

11.04.2019 19:39

Narod je pokazao da je uz predsednika AV, to je nasa buducnost.

Daki

11.04.2019 20:42

Danasnja slika je potvrdila da lojalnost gradana upucuje presedniku Aleksandru