SNS: Kriminalci Marka Bastaća izbacili odbornike SNS-a

Autor: Republika

Vesti

13.04.2019

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor Beograda Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je danas da su rano jutros vlasti Starog grada iz zgrade te beogradske opštine "izbacile na silu" dvojicu njenih odbornika.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Marko Bastać

- Jutros oko 05.00, plaćeni kriminalci predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća, na silu su izbacili legalno izabrane odbornike Skupštine opštine Stari grad Dušana Tojagića i Aleksandra Puaču - kaže se u saopštenju.

Ističe se da se "nikada u novijoj političkoj istoriji Srbije nije desilo da neko zabrani odbornicima, koje je narod izabrao da budu u svojoj Opštini, a to je upravo uradio Marko Bastać".

- Marko Bastać misli da to što je deo narko klana, u kome se nalazi njegov brat Miloš Bastać, mu dozvoljava da sa kriminalcima izbacuje legalno izabrane odbornike, da preti političkim neistomišljenicima i da zaustavlja radove u Beogradu - kaže se u saopštenju.

Beogradski naprednjaci naglašavaju da će se "odbornici Srpske napredne stranke vratiti u opštinu Stari Grad gde je njihovo radno mesto i gde su ih poslali građani, koji su glasali za njih".

- Marku Bastaću poručujemo da mu ni kriminalci iz narko klana njegovog brata Miloša Bastaća, koji se nalazi na crvenoj poternici Interpola, neće pomoći da tuče i izbacuje odbornike Srpske napredne stranke - zaključuje se u saopštenju beogradskog odbora SNS-a.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Tijana

13.04.2019 09:44

Vreme je da se reaguje i uvede postovanje vlasti.

Predrag ja

13.04.2019 10:01

Ovakvo ponasanje szs,nema ni u jednoj demokratskoj drzavi

Ivana

13.04.2019 10:19

Oni su spremni samo za nasilje i ništa drugo

Davor

13.04.2019 10:25

Mora se stati na put ovakvom ponašanju opozicije.