"Građani Srbije su pokazali snagu nenasilja"

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

20.04.2019

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović ocenila je da je veličanstveni, dostojanstven po atmosferi i porukama koje u poslate, skup u okviru kampanje Buducnost Srbije koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao da je Srbija velikog i nesumnjivog demokratskog kapaciteta prave evropske drzave. Skup je pokazao da građani Srbije koji podržavaju politiku predsednika Vučića na jedan zreo i ozbiljan način, odgovorno shvataju budućnost.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Jadranka Joksimović

Velika zahvalnost svim građanima koji su došli iz svih delova Srbije koji su pokazali snagu nenasilja, razuma, razumevanja okolnosti i potrebe za mirom i stabilnošću. To je najbolja slika i poruka svima nama da nastavimo odgovorno rešeno politiku razvoja i napretka, mira i saradnje, strpljenja i mudrosti koju je promovisao i koju zastupa predsednik Vučić i Vlada Srbije.

Posebna zahvalnost ministru spoljnih poslova Mađarske Peteru Sijartu koji je svojim dolaskom pokazao ne samo poštovanje prema našoj zemlji i narodu, nego i potvrdio koliko smo odgovorno radili na poboljšanju dobrosusedskih odnosa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Vana

20.04.2019 08:11

Pokazali su snagu,volju i ljubav prema Srbiji,bravo!

Hana

20.04.2019 08:18

To je razlika izmedju obicnih gradjana i instruiranih marioneta opozicije.

Misko

20.04.2019 09:14

Nas ovoliko moze mnogo vise da uradi slozno, nego oni onoliko nasiljem.

Loknica

20.04.2019 09:28

Pokazali smo da verujemo nasem predsedniku i da je to nase najjace oruzje protiv opozicije! Volimo nasu zemlju i imamo najboljeg predsednika!