MIHAJLOVIĆ: Kritike opozicije zbog povećanja putarina su nova demagogija Đilasa i Obradovića

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

06.06.2019

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović saopštila je da su kritike Stranke slobode i pravde i Pokreta Dveri u vezi sa cenama putarina primer demagogije opozicionih političara koji gledaju samo svoje interese i rejting.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Zorana Mihajlović

- Za razliku od vremena kad su na vlasti bili Dragan Ðilas i njegovi partneri iz Saveza za Srbiju, Srbija danas ima ceo Koridor 10 od severa do juga - započela je Mihajlovićeva.

Ona je poručila da ćemo uskoro imati više od 100 kilometara na Koridoru 11.

- Krećemo u izgradnju novih auto-puteva. Novac od putarina namenjen je održavanju novih auto-puteva, ali građani nisu zaboravili kako su u vreme njihove vlasti šabačka preduzeća gradila i održavala puteve i gde je završavao novac namenjen putevima - rekla je minisistarka.

Ona, kako se navodi u saopštenju, ističe da kao odgovorna Vlada moramo da razmišljamo o tome kako da nove auto-puteve, koji su najveći kapital ove države, sačuvamo da traju decenijama. 

- Verujem da je političarima koji gledaju samo svoj lični interes i rejting nezamislivo da neko donosi odluke ceneći šta je dugoročno u najboljem interesu građana i gledajući stvari mnogo godina unapred - istakla je Zorana Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading