Bolesnik Sergej sad pljuje "jalovog" Koštunicu

Autor:

Vesti

10.06.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izneo je niz najvulgarnijih uvreda na račun bivšeg premijera Vojislava Koštunice u, kako je i sam potvrdio, pripitom stanju! On je na svom Tviter nalogu napisao da je bivši šef Vlade kriv za propast Srbije i da je do tog zaključka došao ćaskajući "uz rakiju" sa svojim kumom.

RepublikaFoto: Tanjug
NI STIDA, NI SRAMA: Sergej udario na bivšeg premijera

- Bože, koliko nas jalovi Koštunica izje*ao, ja ne verujem. Oprostite mi, vraćam film uz rakiju s kumom, koji je čak bio njegov član (Demokratske stranke Srbije). Koliko nas je to govedo izje*alo. Unakazilo - tvitovao je Trifunović.

NEDOPUSTIVE REČI

Ministarka zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović šokirana je rečima Trifunovića, koji je KoŠtunicu izvređao jer nema dece. Dejanovićeva kaže da ona kao psihijatar i bivša direktorka Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" osuđuje vulgarno ponašanje Trifunovića i njegovo vređanje bivšeg premijera i dodaje da je ovakav postupak nedostojan osobe koja se bavi javnim poslom i ima uticaj na omladinu.

Foto: Tanjug
Slavica Đukić Dejanović

Diranje u najličnija osećanja koja krše dostojanstvo ličnosti su nedopustiva. Nemam reči koliko sam razočarana

Slavica Đukić Dejanović, ministarka

Vojislav Koštunica

- I u najgrubljim političkim prepirkama i tendencijama da neko nekoga uvredi diranje u najličnija osećanja koja krše dostojanstvo ličnosti su nedopustiva. Nemam reči koliko sam razočarana. Glumac od koga se očekuje da i u najgoroj predstavi pošalje dobru poruku učini tako nešto - navela je ministarka.

OPIJENI GOVORI

Nekadašnji ministar u Koštuničinoj vladi, sada potpredsednik DSS, Aleksandar Popović ističe da je Sergej Trifunović nebitna osoba koja zbog svog primitivnog ponašanja ne zaslužuje pažnju jer njegovi vulgarni komentari ne mogu ni na koji način naštetiti ugledu kakav ima Vojislav Koštunica.

Uplašio bih se kada bi ga taj glumac i slični njemu hvalili

Aleksandar Popović, DSS

- Kao profesor Hemijskog fakulteta i ozbiljan čovek mogu slobodno da kažem da su takve izjave Sergeja Trifunovića neozbiljne za komentarisanje. Vojislav Koštunica je ozbiljan intelektualac i ozbiljan državnik, u to sam siguran, to je ono što Sergej Trifunović nikada neće biti. Uplašio bih se kada bi ga taj glumac i slični njemu hvalili. O njemu najbolje govore njegove izjave i rečnik koji u njima koristi - naglašava Popović.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić

I brat digao ruke od njega

Sergejevu politiku više ne podržava ni njegov rođeni brat, nekadašnji predvodnik protesta glumac Branislav Trifunović, koji nije krio razočaranje u proteste i opoziciju koja ga vodi.

- Opozicija nije u poziciji da pregovara s narodom. To najozbiljnije mislim. Narod više ne daje blanko podršku. Oni moraju da se dogovore s narodom i da ispune ono što od njih narod traži. Opozicija za šest meseci protesta nije uspela da povrati poverenje naroda. Ne vidim nikog kome bi mogao da poverujem, jer niko ne nudi promenu sistema. Više nikada javno neću podržati nijednu političku opciju, pa ni Pokret slobodnih građana - naveo je Trifunović u intervjuu za Danas.

Bivši član DSS i odbornik u beogradskoj skupštini Nebojša Bakarec smatra da je Trifunoviću neophodna hitna hospitalizacija radi odvikavanja od poroka jer, po sopstvenom priznanju, uz opijate i alkohol vređa ljude koji su, za razliku od njega, dali izvestan doprinos Srbiji.

Foto: youtube.com/TVKopernikus
Nebojša Bakarec

Trifunoviću neophodna hitna hospitalizacija

Nebojša Bakarec, bivši član DSS

- Poznato je da Trifunović piše statuse na Tviteru i dobija inspiraciju kada zloupotrebljava psihoaktivne supstance. On govori na skupovima tako opijen. Na njegovu žalost, to smo svi primetili, to ne može da se sakrije. Takvo ponašanje treba osuditi jer je nedopustivo javno iznositi takav prostakluk protiv aktuelnog predsednika Aleksandra Vučića i bivšeg premijera Vojislava Koštunice. Njegovi poroci se u zdravstvu tretiraju kao bolesti koje je neophodno lečiti, psihoaktivne supstance razaraju čoveka. Koštunica je bio i ostao čovek, za razliku od nekih koji ga na ovako prost način blate - zaključio je Bakarec.

Ovako vređa Sergej

* vređao novinarku Srpskog telegrafa najvulgarnijim rečnikom
* u emisijama koristio mobilni telefon ne poštujući bonton
* na FPN pušio cigarete pred profesorima i studentima
* redovno koristi psovke u skoro svim javnim nastupima
* javno vređao nacionalne manjine, naročito Arape i Mađare
* urednicu Studija B Ivanu Vučićević nazvao kamenjarkom

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (52)

Loading
Maja

10.06.2019 06:31

Sergej je dotakao dno dna.

aca

10.06.2019 06:32

Sergej izgleda ima ozbiljnih problema sa psihičkim zdravljem.

Aleksandar

10.06.2019 06:33

Sergej ko Sergej ne razlikuje vise javu od sna,scenu od zivota.

Mala

10.06.2019 06:34

Bolesnik je jadni