OBRADOVIĆ LICEMER: Tražio da se američki ambasador protera, pa otišao da mu ljubi skute!

Autor: informer.rs

Vesti

14.06.2019

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Dveri Boško Obradović, koji se u javnosti godinama predstavlja kao 'veliki Srbin' i žestoki nacionalista, na tajnom sastanku u rezidenciji Ambasade SAD u Beogradu prećutno je 'priznao' nezavisnost lažne države Kosovo, a pre samo nekoliko dana njegova najbliža saradnica prenela je medijima stav Dveri da bi američkog ambasadora trebalo proglasiti personom non grata?!

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Boško Obradović

Nedosledni i licemerni stavovi Boška Obradovića odavno nisu iznenađenje, ali sada je lider Dveri prevazišao i samog sebe.

On je, naime, početkom nedelje otišao na noge američkom ambasadoru Kajlu Skotu i zameniku pomoćnika državnog sekretara SAD Metjuu Palmeru, koji su otvoreno više puta ponovili da je Kosovo nezavisna država i da je to realnost koju Srbija mora da prizna. Štaviše, kako se saznaje, Obradović se za protekle tri i po godine sa ambasadorom Skotom video tajno najmanje pet puta.

A samo nekoliko dana pre poslednjeg susreta, Boškova savetnica za bezbednost i spoljnopolitička pitanja Dragana Trifković u jednom intervjuu rekla je bi "reakcija svake normalne države koja drži do sebe bila da proglasi američkog ambasadora personom non grata".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Miki

14.06.2019 09:20

Njegovom licemerju nema kraja.

marijana

14.06.2019 09:25

kakav covek...

Ana

14.06.2019 09:26

Obradovic je dvolican.

Tresimesi1

14.06.2019 09:30

Blamaži opozicije nikad kraja.Toliko ponižavaju sebe da će na kraju ostati bez glasačkog tela.