Od Vuka samo muk! Jeremić u mišjoj rupi posle skandala s transkriptima

Autor:

Vesti

08.07.2019

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od lidera Saveza za Srbiju (SZS) Vuk Jeremić, čije je transkripte šokantnih telefonskih razgovora iz vremena dok je bio savetnik predsednika Borisa Tadića naš list objavio prethodnih dana, sakrio se u mišju rupu! On se juče nije pojavio ni na konferenciji SZS na kojoj su učestvovali svi ostali lideri ove organizacije, a sva naša pitanja na ovu temu ignoriše već danima.

RepublikaFoto: youtube.com/Minut do 12
Vuk Jeremić

Jedan od lidera SZS Dragan Đilas juče nije želeo da komentariše Jeremićeve razgovore, već je na pitanje našeg lista na tu temu ironično upitao ko je uopšte dostavio novinarima sporne razgovore.

Predrag Jeremić, urednik portala Embargo, koji je objavljivao opširna istraživanja o lideru Narodne stranke, poručuje da ga uopšte nisu začudili ovi Jeremićevi razgovori jer su "oni naučili da rade ispod žita".

- On ne zna osnovna pravila, kao ni da su ga upravo oni sa kojima je pravio dilove prvi i prodali - konstatovao je Predrag Jeremić.

Srpski telegraf, podsetimo, objavio je niz transkripata Jeremićevih razgovora, između ostalih, i one koje je vodio uoči i tokom posete Borisa Tadića Moskvi 2005. godine kao njegov tadašnji savetnik.

RepublikaFoto: youtube.com/Vijesti Online
Milan Roćen

Iz njih se vidi da je Jeremić bio raspoložen za švrljanje tokom boravka u hotelu, od kog je u poslednji čas odustao, a pričao je viceve u tom fazonu biznismenu Branislavu Grujiću.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Branislav Grujić

Uz Grujića, Jeremić je vodio veoma zanimljive razgovore i sa Milanom Roćenom, tada ambasadorom SCG u Moskvi, bliskim prijateljem Mila Đukanovića. Takođe, Grujić i Roćen između sebe su bistrili državnu politiku. U jednom od razgovora Roćen i Jeremić se grohotom smeju i govore kako su "je*ali majku Srbiji i Crnoj Gori". 

Đilas bahato i bez odgovora

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Dragan Đilas

Jeremić se nije pojavio juče na konferenciji SZS iako su najavljeni svi osnivači saveza, a Dragan Đilas, po običaju, nije želeo da odgovori ni na jedno pitanje.

- Na pitanja Srpskog telegrafa, kao što znate, ne odgovaram - kratko je poručio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
lavlii

08.07.2019 17:03

Završio karijeru..

Nikola

08.07.2019 17:18

Vuče, sad si gotov.

miki

09.07.2019 05:35

@Nikola - Njegov pocetak kraja

Jana

08.07.2019 18:10

Neka neka on i treba da bude u misiojoj rupi i da ne izlazi iz nje.