(VIDEO, FOTO) 6 srpskih turista prebačeno u bolnicu u Nea Mudanji, jedna žena u Solunu!

Autor: Kurir.rs/Tanjug/TV Prva

Vesti

11.07.2019

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šest srpskih turista povređeno je u snažnom nevremenu koje je pogodilo grčko poluostrvo Halkidiki, javila je jutros TV Prva, pozivajući se na informacija iz bolnice u Nea Mudanji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Srpski turisti su lakše povređeni i primljeni su u bolnicu u Nea Mudanji.

U tu bolnicu primljeno je još 80 turista drugih nacionalnosti. Najmanje šest osoba, među kojima dvoje dece, poginulo je, a više od 100 je povređeno u nevremenu koje je pogodilo Halkidiki, popularnom među turistima.

Prema prvim informacijama policije, poginulo je dvoje starijih turista iz Češke, žena i osmogodišnji dečak iz Rumunije, muškarac i dečak iz Rusije.

Foto: Tanjug/AP

Konzulat Srbije u Solunu obavešten je da je jedna srpska državljanka povređena u nevremenu koje je pogodilo grčko poluostrvo Halkidiki, a za sada nema podataka da li ima žrtava među srpskim turistima.

Konzul Srbije u Solunu Dragana Glišić izjavila je za Tanjug da je konzulat informaciju o povređenoj srpskoj državljanki dobio iz bolnice u Solunu.

Foto: Tanjug/AP

 

 

- Mislimo da je u pitanju turistkinja koja je letovala u Stavrosu, pokušaćemo da saznamo odakle je primljena u bolnicu i preko koje agencije je letovala - kazala je Glišićeva.

Ona je rekla da konzulat nema informacija o šestoro lakše povređenih srpskih turista koji su prema tvrdnji medija smešteni u bolnici u Nea Mudanji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading