(FOTO) Makron završio dvodnevnu posetu Srbiji: Vučić ga ispratio do aviona

Autor:

Vesti

16.07.2019

07:30 >> 10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Francuske Emanuel Makron završio je danas dvodnevnu posetu našoj zemlji i to planiranim razgovorom sa studentima iz Regionalne kancelarije za saradnju mladih (RYCO) na Kalemegdanu.

RepublikaFoto: Predsedništvo Srbije
Emanuel Makron i Aleksandar Vučić na aerodromu

Odmah nakon sastanka sa mladima francuski predsednik uputio se na aerodrom kako bi otputovao kući.

U priloženom blogu pogledajte kako je izgledala njegova današnja poseta: 

RepublikaFoto: Predsedništvo Srbije
Vučić ispratio Makrona na aerodrom

12.37 - Predsednik Francuske poleteo je sa aerodroma "Nikola Tesla", čime je zvanično završio posetu našoj zemlji. Vučić je ispratio do aviona svog francuskog kolegu

12.10 - Emanuel Makron razgovarao je u Beogradu i sa umetnicima i istaknutim javnim ličnostima naše zemlje, koji predstavljaju sponu između Srbije i Francuske. Sastanak sa srpskim umetnicima je u organizaciji Ambasade Francuske u Srbiji i nije otvoren za medije
11.20 - Emanuel Makron otišao na aerodrom "Nikola Tesla" i time završio dvodnevnu posetu Beogradu
11.15 - Vučić nakon sastanka poručio: Moramo da povezujemo ljude u regionu, francuska vlada nam pomaže
10.00 - Predsednici Srbije i Francuske sastali su se sa studentima iz Regionalne kancelarije za saradnju mladih (RYCO) iz celog regiona. Pre sastanka su se upoznali sa omladinom
RepublikaFoto: Predsedništvo Srbije

9.45 - Vučić na Kalemegdanu pokazao Makronu panoramu Beograda

9:30 - Saobraćaj za sada funkcioniše, ali se očekuju gužve kada započne drugi dan posete francuskog predsednika. Moguće je zatvaranje jednog broja ulica, kasnije i dela autoputa dok Makron bude išao ka aerodromu.

9:00 - Emanuel Makron bi sa predstavnicima Regionalne kancelarije, koja je projekat u okviru Berlinskog procesa, trebalo da razgovara zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
sasa

16.07.2019 08:33

Popricaj sa nasim studentima, mladim i inteligentnim ljudima, osetices razliku u stavu, razmisljanju i obrazovanju, izmedju nasih studenata i nekolicine albanskih(ako uopste i studiraju)

STANKO

16.07.2019 08:39

Traba dati priliku mladima da razgovaraju sa predsednikom Makronom.Za Srbiju je ovaj susret jadan blize korak na putu ka ulasku u Evropsku Uniju, nadamo se jos boljoj saradnji i uspesnom prijateljstvu.

Sara

16.07.2019 09:08

Sama činjenica da je dva dana posvetio našoj zemlji, govori o tome da Makron poštuje i našu zemlju i naš narod i hvala mu na tome.

Ceca

16.07.2019 09:19

Makron je svojom posetom uputio puno divnih poruka Srbiji i našim građanima! Puno sporazuma je potpisano, mnogo saradnje pokrenuto!