Vulin: Kad je Tadić bežao Vučić je bio sa Srbima

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

09.08.2019

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je Kosovo objavilo da je nezavisno, Boris Tadić je pobegao u Rumuniju, a Aleksandar Vučić je bio sa svojim narodom, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući najnovije napade Tadića koji je predsednika Vučića optužio za paljenje ambasada.

RepublikaFoto: Tanjug
Boris Tadić

- Znao je da ne sme da se suprotstavi zapadu i Šiptarima, a pred Srbe nije smeo da izađe. Umesto da je bio u Beogradu i sa svojim narodom delio tugu i zauzdavao bes, Tadić je izabrao da pobegne u Rumuniju. Vučić je i tada bio sa svojim narodom i pokušavao je da spreči svaki incident koji je mogao da u ružnom svetlu prikaže Srbiju - istakao je Vulin.

On je rekao da je Vučiću i kao opozicionaru bilo važno da ništa ne košta Srbiju, a da Tadiću ni kao predsedniku Srbije to nije bilo bitno, "važno je samo da ne košta njega". - Jedanaest godina nakon paljenja ambasada Tadić koji je tada kontrolisao policiju, službe bezbednosti, vojsku, optužuje Vučića da je on odgovoran za nerede. U to vreme apsolutni gospodar svega u Srbiji, Boris Tadić, nije mogao da zaštiti ni ambasadu u centru Beograda i za to mu je kriv Vučić - navodi Vulin.

RepublikaFoto: Predsedništvo Srbije
Aleksandar Vučić

Prema njegovim rečima, Tadiću je trebalo 11 godina da izgovori takvu laž i ništa mu ne znači što Vučić ni jednom nije pomenut u bilo kakvoj istrazi. - Kada je bežao u Rumuniju Tadić je pokazao da je kukavica, izmišljajući o Vučiću pokazao je i da je lažov - ocenio je Vulin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Miki

09.08.2019 18:41

Kad opozicija nema argumente, glavni krivac za sve je predsednik Vucic, treba da se postide sebe ako i malo imaju savesti.

Aco

09.08.2019 18:48

A Djilas se skrivao,ili letovao kao i sada.

Milica Milicic

09.08.2019 19:03

Za razliku od mnogih Vucic se lavovski bori za Srbiju.

Tanja

09.08.2019 19:28

Zato Tadic vise nije predsednik drzave!