Đilas naredio svojim poslušnicima: Po svaku cenu ocrnite Mekalistera!

Autor: Republika

Vesti

27.08.2019

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas jedan od lidera SzS i predsednik Stranke slobode i pravde pokrenuo je sramnu kampanju protiv Dejvida Mekalistera predsedavajućeg Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta koji je juče boravio u zvaničnoj poseti Srbiji.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Dragan Đilas

Dragan Đilas očigledno nezadovoljan što ga Evropska unija bez izbora nije postavila na vlast u Srbiji,  naredio je svojim poslušnicima da se svaki dan pljuje Mekalister. 

Vesna Pešić ga proglasila za pijanduru, a Jeremićev Vladimir Todorić rekao da se Mekalister bogati na Srbima. 

Foto: twitter.com/printscreen
Pešićka Mekalistera proglasila za pijanduru

- Dejvid Mekalister nije neko ko je zainteresovan za razvoj demokratije u Srbiji. On je u suštini lobista. Bio je već uspešni lobista za nemački Klett što svi roditelji koji kupuju udžbenike debelo osećaju - napisao je todorić na Tviteru.

Foto: twitter.com/printscreen

Dragan Đilas koji se često predstavlja kao "veliki borac za slobodu mišljenja", svaki put kada od bilo koga čuje izjavu koja se ne slaže sa njegovim mišljenjem, ili češće sa "kombinatorikom" na osnovu koje ostvaruje svoje lične interese, on pokrene besprizornu i brutalnu kampanju.

Đilas svakim svojim "političkim" činom pokazuje sve veće licemerje i bruku, a ovo mu nije prvi put da bruka svoju zemlju pred stranim gostima.

Mekalister: Partije koje ne izađu na izbore ostaće bez glasa u Skupštini

RepublikaFoto: Tanjug
Dejvid Mekalister

- Bojkot 2020. godine značio bi da se glas onih stranaka koje se za to odluče ne čuje u Parlamentu -rekao je Mekalister.

Podsetio je da je pred susret sa novinarima razgovarao i sa 13 poslanika i, kako je rekao, čuo je sve stavove i najrazličitija mišljenja. Jedna zemlja, jedna nacija, jedan parlament, ali razlicita stavovi, što je priroda parlamentarne demokratije, kazao je.

- U parlamentu treba da se odvijaju rasprave o budućnosti Srbije. Kako sam razumeo bojkot još nije objavljen, neke stranke razmišljaju i zagovaraju bojkot, ali još se ne zna ni datum kada će oni biti održani - rekao je Mekalister.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Bojana

27.08.2019 10:24

Sram ga bilo,al smesan je ko jos veruje u njegove price...

Sara

27.08.2019 10:26

Nije prvi put da Đilas vređa strane goste, kako bi naneo štetu sopstvenoj zemlji.

Ana

27.08.2019 10:31

Opozicija misli da je toliko bitna pa će uspeti u svojoj nameri.

star

27.08.2019 10:34

Đilasu je prioritet da što više ocrni svoju zemlju pred celim svetom, misleći da će sa time steći simpatije EU i bez izbora da ga postave na čelo države, ali sve te njegove namere veoma brzo padnu u dubok ambis.