Petrović poručio Bastaću: Nikada kriminal, kriminalci i barabe poput tebe i tebi sličnim neće nas zaustaviti!

Autor:

Vesti

31.08.2019

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Luka Petrović reagovao je povodom današnjeg napada na Nemanju Joksimovića u centru grada.

Foto: youtube.com/SNS Beograd
Luka Petrović

"Najoštrije osuđujem skandalozno i kriminalno ponašanje Đilasovog potrčka Marka Bastaća i njegov napad na gradskog odbornika Nemanju Joksimovića i na novinare koji su došli da rade svoj posao.
Još jednom je hrabri Đilasov huligan, pokazao svoje pravo lice. Mržnja prema Aleksandru Vučiću, Srpskoj naprednoj stranci i prema svemu onome što dobro uradimo za naše građane je toliko velika da su počeli da mrze Beograd i Beograđane. Današnje kriminalno ponašanje Bastaća i napad na jednog dobrog i kulturnog momka, Nemanju Joksimovića i pokušaj da sa svojim huliganima zaustave rad električnih autobusa, koji bi besplatno prevozili naše građane, još jednom potvrđuje moje navode. Što je najgore od svega, danas je Marko Bastać hteo da ruši naš grad sa dokazanim, pravosnažno osuđenim narko-dilerom Strahinjom Đorđevićem. 

Strahinja Đorđević je evidentiran zbog izvršenja krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

Naime, Strahinja Đorđević je 2018. godine lišen slobode zbog posedovanja kokaina, nakon čega je 2019. godine od strane Prvog osnovnog suda u Beogradu osuđen na kaznu zatvora od 3 meseca, uslovno na 1 godinu.

Foto: Republika.rs
Bastać napada Stefanovića

Od 01.08.2019. godine zaposlen je u firmi za konsalting "Kodeks Trejd doo", preko koje Bastać finansira svoje dokazane kriminalce i narko-dilere.

Sa njim su danas bili njegovi huligani sa ciljem da izazovu haos i nasilje na našim ulicama. Ali još jednom smo pokazali da moderna i pristojna Srbija pobeđuje. 

Čestitam svima koji su učestvovali u realizaciji ovog projekta, direkciji za građevinsko zemljište, firmi "Strabag" i njihovim radnicima koji su bili izloženi torturi od strane huligana, projektantima, stručnom nadzoru, svim gradskim službama, velika zahvalnost našim sugrađanima na strpljenju zbog gužvi, ali se zaista isplatilo jer smo dobili veličanstven Trg, kakav Beograd i zaslužuje.

Foto: Republika.rs

Poručujem i Marku Bastaću i svim njegovim kriminalcima i narko-dilerima, da nikada kriminal, kriminalci i barabe poput tebe i tebi sličnim neće nas zaustaviti u borbi za lepši, moderniji i uređeniji Beograd. Mi ćemo nastaviti da obnavljamo i gradimo sve ono što ste ti i tvoj šef Đilas pokrali i uništili, a kao što je i danas, tako će uvek pobeđivati pristojna i moderna Srbija", stoji u saopštenju Petrovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
miki

31.08.2019 20:19

Narod nece huligane i kriminalce na vlasti.

goga

31.08.2019 20:25

Bastac na jos jedan nacin pokazuje mrznju i samim tim je siri, najostrije osudjujemo ovakvo ponasanje, sramota.

micka

31.08.2019 20:41

Koliko nisko padaju ovi Djilasovci...i dalje divljaju a pricaju o nekom lepom ponasanju.

Visnja

31.08.2019 20:55

Opozicija jedino što zna je da se ponaša nedolično, zato su i pukli.