Parezanović rasturio Boškića: Dveri opet izmislile održavanje gej parade u Čačku, opterećeni su homoseksualizmom

Autor:

Vesti

19.09.2019

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Parezanović, narodni poslanik SNS iz Čačka, usled stalnog upozorenja Dveri da se planira nekakva gej parada u Čačku, oglasio se saopštenjem.

RepublikaFoto: youtube.com/Televizija Telemark
Marko Parezanović

Saopštenje prenosimo u celosti:

Ne može da prodje neopaženo činjenica da različiti funkcioneri Dveri svako malo najavljuju gej paradu u Čačku. Prvo je to radio Boško Obradović i tada se ispostavilo da je čitavu priču izmislio kako bi bio u centru pažnje. Veoma dobro je primetila i premijerka Srbije Ana Brnabić, Boškove sklonosti ka komentarisanju fizičkog izgleda i oblačenja drugih muškaraca.

Sada je umesto Obradovića najavom gej parade u našem gradu hteo da se pohvali funkcioner Dveri Dragan Ćendić. Opet naravno izmišljenom informacijom koja nema nikakvu potporu u realnosti, ali će postići efekat da će ta vest okupirati pažnju javnosti, što je jedini cilj populističke ljotićevske organizacije, pod nazivom Dveri.

Kada prođe 26. septembar i kada se ne dogodi ništa što su oni najavili, kao što de nije dogodilo ni septembra 2017. godine, reći će nam da je sve bilo isplanirano, ali su organizatori odustali zbog "hrabrog" i "junačkog" saopštenja Dveri. Međutim, ti isti gejevi im nisu smetali kada su zajedno protestovali posle izbora i borili se za cenzus. Nije im smetalo da sa njima stoje zajedno na bini, kao što im nije smetalo da na poslednjim protestima hodaju ispod zastave duginih boja. Ne smeta im ni to što su u Savezu za Srbiju zajedno sa najvećim gej lobistima, a oko izbornih uslova traže podršku različitih evropskih institucija i zemalja koje baštine ove "vrednosti". U krajnjoj liniji prve Gej parade su održane u vreme kada su Boškovi novi najbliži saradnici bili na vlasti.

Očigledno se radi o velikoj krizi identiteta, pa je Boško ponedeljkom veliki protivnik Gej parada, a onda negde oko petka ubeđuje evropske komesare da je veliki Evropljanin. Preko vikenda mu se sve izmeša, pa od ponedeljka ponovo zaboravi ko je i za šta se bori.

Zapravo ovakav vid političkog delovanja predstavlja prizivanje gej parade, jer kada Dverjani po ko zna koji put isprozivaju gej organizacije i priprete im da u Čačku nisu dobrodošli, jedini logičan odgovor može biti već mnogo puta viđeni inat tih organizacija. A onda će smisao postojanja Dveri biti ispunjen. Onda će reći "jesmo vam rekli da će biti gej parade u Čačku". Jer ako gej parade u Čačku nema, od čega će da nas štite Boško i Ćendo? Koja je onda svrha njihovog postojanja?

Jasno je da je Dverima politički interes održavanje gej parade, kako bi imali čime da se bave i malo da "srbuju". To što će zajedno sa tim istim gejevima opet šetati, protestovati i stajati na bini kada to bude njihov politički interes, to im nećemo zameriti, nije lako voditi takve unutrašnje borbe. U tom smislu potpuno podržavam Boška da ne potiskuje unutrašnje nagone, da se oslobodi i prizna sebi to što dugo potiskuje.

Marko Parezanović, narodni poslanik i poverenik GrO SNS Čačak

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading