SNS: Politika nasilja je slika i prilika Saveza za Srbiju!

Autor: Tanjug

Vesti

22.09.2019

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnici SNS u Skupštini grada Beograda jednoglasni su u osudi današnjeg okupljanja pristalica SzS ispred stana u kome živi zamenik gradonačelnika Goran Vesić s porodicom, i ističu da je reč o nastavku politike nasilja, koja je slika i prilika Saveza za Srbiju.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Član Predsedništva SNS i odbornik u Skupštini grada Beograda Vladimir Orlić tim povodom kaže da se radi o "političkom orgijanju" koje su ispred Vesićeve kuće organizovali "ljotićevci po vokaciji, huligani po prirodi i lopovi po navici". On kaže i da se "Dragan Ðilas prevario ako misli da će ponovo doći u priliku da napuni račune sa još 619 miliona evra primenjujući fašističke metode".

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković kaže da je "bezobzirni i primitivni način političke borbe", pretnje i linčovanje političkih neistomišljenika kao jedini program i ideja kojom se vandali vode -slika i prilika SzS-a.


Kako kaže, zgrožen je stepenom nasilja i mržnje koju su predstavnici SzS-a, demonstrirali ispred zgrade u kojoj živi Vesić i dodao da je vrhunac dolaziti na nečiju kućnu adresu i pretiti porodici i to samo zato što se taj neko ne plaši da ukaže na sve malverzacije Dragana Ðilasa.

Zamenik šefa odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Radoslav Marjanović kaže da dolazak pristalica SzS pred Vesićev stan potvrđuje da su oni rešili da se sada direktno i fizički obračunavaju s političkim neistomišljenicima pokušavajući da im ograniče slobodu kretanja, a kao krajnji cilj i slobodu političkog delovanja. Taj pokušaji primitivnog zastrašivanja neće proći, poručuje Marjanović u saopštenju za javnost.

Aleksandar Marković, sekretar Gradskog odbora Beograd SNS, osudio je okupljanje grupe pristalica SzS i naveo da su organizovano došli da prete, jer "to jedino znaju".

- Skandalozno je na šta su sve spremni zarad vlasti i privilegija, pa čak i da ugrožavaju bezbednost porodice Vesić - rekao je on.

Članica Gradskog odbora Beograd SNS Nataša Stanisavljević kažeda je to nastavak politike nasilja koju propagiraju Đilas i njegovi sledbenici.


Odbornica SNS-a u Skupštini grada Beograda Draginja Vlk pridružila se osudama i dodala da je ovo šta radi Dragan Đilas "monstruozno", uz poziv nadležnim državnim organima da reaguju.

I predsednik Odborničke grupe SNS u Skupštini opštine Vračar Uglješa Mrdić se slaže da je ono što rade Đilas i njegovi saradnici "monstruozno i bezobzirno".

U izjavi dostavljenoj Tanjugu on navodi da očekuje efikasnu reakciju nadležnih državnih organa i ističe da sve te "bolesne napade organizuju oni koji su zadužili Beograd i napunili svoje džepove na štetu građana".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading