Do sada nezapamćeno TV rasturanje "Dušanovog malog", Nebojše Zelenovića - čoveka bez ideje, herca i "onih stvari"…

Autor: embargo.rs

Vesti

01.10.2019

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako ko je imao priliku da 30. septembra 2019. godine na RTV posmatra tv duel između člana predsedništva SNS-a Vladimira Orlića i šabačkog gradonačelnika Nebojše Zelenovića, sigurno nije mogao da ostane ravnodušan na ono što se dešavalo pred očima javnosti!

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Nebojša Zelenović

Jer, odavno u jednom političkom duelu nije zabeležena tolika dominacija jednog učesnika u odnosu na drugog.

Opšti utisak je da je Vladimir Orlić, slikovito rečeno, demolirao Nebojšu Zelenovića.

Šapčani, koji su imali priliku da vide ovaj duel, nisu mogli da prepoznaju svog smušenog i bez teksta, gradonačenika, koji inače i ne važi za nekog vajnog retoričara?! Ali da će baš u ovolikoj meri biti potučen nisu ni oni verovali.

Zato su se i našli u čudu.To nije onaj Nebojša na koga su se navikli, koji o njihovom trošku odgovara na unapred napisana pitanja TV Šabac koji potpisuje unapred napisana otvorena pisma predsedniku države i koji za skupštinskom govornicom grada Šapca osokoljen prisustvom svojih poltrona skupi hrabrost da podigne ton i bar nešto smisleno izgovori.

 

 

Oni koji su i bili već u dilemi zbog ponašanja Nebojše Zelenovića,  tokom dijaloga na FPN-u, sada su imali priliku da vide pred kamerama uživo kako to zaista izgleda,  kada "Dušanov mali" izađe iz Šapca pred bilo koji drugi medij, osim onih koje on plaća, naravno parama poreskih obveznika Grada Šapca! 

Mnogi su osetili i dozu sažaljenja prema gospodinu Zelenoviću, jer šta je Alisa u zemlji čuda u odnosu na njega u studiju RTV.

Detaljnom analizom emisije utvrđeno je da je Zelenović više vremena potrošio odmahujući rukama i glavom, bespomoćno šireći ruke i sa licem koje je bilo na ivici plača, nego što je išta smisleno rekao…

Zato je često posezao za šoljom ispred sebe,  jer biće da se i grlo sušilo od straha od istine, dok je Orlić iznosio argumente protiv kojih se ne mogu poreći niti demantovati!!!

Čak je i samoj voditeljki, kako je vreme odmicalo, bilo sve neprijatnije, jer kako da pomogne onome ko sebe vidi kao nekog budućeg predsednika Republike, a nije u stanju da se bar pokuša izboriti sa protivnikom u jednom običnom tv duelu.

Shvatio je Nebojša Zelenović da nije lako uživo zastupati lažne i pogrešne interese i sada je valjda svima jasno zašto se opredelio za taktiku saopštenja i otvorenih pisama. Papir trpi sve…Pa i Nebojšu Zelenovića.

Ali televizija je već nešto drugo. Za nju treba i hrabrosti i herca. I još "nečega" što Nebojša Zelenović očigledno nema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Helena

01.10.2019 10:48

Posle ovih izbora Zelenovic je proslost.

MOMA

01.10.2019 12:16

Orlić je Zelenoviću jasno daso do znanja gde mu je mesto.

vojkan

01.10.2019 13:28

ZELENOVIĆU BI BILO BOLJE DA SE POVUČE..KOJI BLAM

Milan

01.10.2019 13:38

Kakvi su ovo samo političari.