Đurić: Ðilasovi napadi na Srpsku listu u korist kosovske nezavisnosti

Autor: Tanjug

Vesti

04.10.2019

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić rekao je danas da se lider Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas pridružio sinhronizovanim napadima na Srpsku listu, i to, kako navodi, čini u korist samoproglašenog Kosova i sponzora jednostrano proglašene kosovske nezavisnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Marko Đurić

- Podsetiću još jednom, Rada Trajković, koju je Ðilas imenovao za odgovorno lice svog Saveza za Kosovo, danas je na izbornoj listi "Sloboda" Nenada Rašića, koji traži od Albanaca da mu pomognu da pobedi "monstruma" Srpsku listu i ojača "najmlađu državu na svetu" - naveo je Ðurić u saopštenju.

On je ukazao da su Ðilas i Rašić deo jedne iste interesne grupe koja, kako kaže, po nečijem nalogu nastoji da po svaku cenu ukloni Srbiju i njen uticaj sa Kosova i Metohije.

- Tajkun Ðilas, koji je u crno zavio i Beograđane i Srbiju bogateći se na vlasti kao neki despot, danas je sazvao novinare da bi im ukazao na to da je Srpska lista 2017. razgovarala sa Bedžetom Pacolijem, i bolje da je izmislio neki povod za blaćenje Srpske liste nego što vređa inteligenciju građana - istakao je Ðurić.

On je ocenio da je Ðilas samo pokazao da mu njegovi mentori ne dozvoljavaju da se krije iza Rade Trajković, već da od njega zahtevaju "da i svojeručno zarije nož u leđa jedinstvu srpskog naroda na Kosovu i Metohiji".

Ðurić ocenjuje da su se Ðilas i njegov SzS danas još jednom javno legitimisali kao mrzitelji Srbije i sopstvenog naroda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Boza

04.10.2019 15:58

Djilas je brat i prijatekj svakome ko ima dubok dzep,nista cudno.

Jovana

04.10.2019 18:31

Pritisci su ogromni, imamo podršku predsednika koji se bezuslovno bori za KIM i narod. Najmanje što možemo je da mi koji možemo, glasamo i time pokažemo da smo složni i da zbog toga plaćenici ne mogu da urade ono što su zamislili.

Ja

04.10.2019 18:34

Kad je Djilas sta pametno radio....

Darko

04.10.2019 20:14

Đilas je potpuno poludeo. To je jedino što mogu reći o njemu.