Mirković Lutovcu: Sa đavolom tikve sade...

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

10.10.2019

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković ocenio je danas da lider DS Zoran Lutovac pokušava da opravda ulogu koju je dobio kao predsedavajući SzS, ali da ga je verovatno i samog sramota zbog onoga što radi i da bojkotom izmišljaju razloge da ne izađu na izbore.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

- Verujem da je i Lutovca sramota što sve ovo radi, ali tako je to kada se kao u narodnoj poslovici, "sa đavolom tikve sade" - saopštio je Mirković.

Bojkot izbora je najbolji dokaz da su Ðilas, Jeremić, Obradović i Lutovac svesni da ih narod neće pa sada samo izmišljaju i traže razlog da na iste ne izađu, kako ne bi doživeli debakl i konačno završili tamo gde im je i mesto, na smetlištu političke istorije", navodi Mirković, saopšto je Gradski odbor SNS. On je ocenio da je Lutovac potvrdio da SzS nema ni program ni ideju, "već samo golu i bolesnu želju da se vrate na vlast i nastave pustošenje Beograda i Srbije".


Mirković je u saopštenju ocenio da je Lutovac doživeo debakl u emisiji na RTS, na kojoj je kako kaže, poput pokvarene ploče ponavljao da neće na izbore iz razloga kojima ne može da prevari i obmane ni ljude u najužem okruženju. - Lutovac se uporno trudi da skrene pažnju javnosti sa činjenice da je Ðilas sa svojim firmama, i to u vreme dok je bio na funkcijama, zaradio 619 miliona evra, od čega su 105 miliona evra bile čist profit -  naveo je Mirković dodajući da Lutovac kao predsedavajući SzS-a ne zna da opravda ulogu koju je dobio.

Mirković ocenjuje da Lutovac pokušava da sakrije i opravda svog vlasnika Dragana Ðilasa i činjenicu da je sa svega 74.000 evra ušao u politiku, a nakon državnih funkcija izašao sa 25 miliona evra i to samo u nekretninama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading