Mirković (SNS): Dok je Beograd propadao, Đilas se bogatio

Autor: Tanjug

Vesti

13.10.2019

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković ocenio je da je Dragan Ðilas danas opet pokazao "svu svoju nemoć i histeriju" pokušavajući da lažima opravda bežanje od naroda i neizlazak na izbore koji su jedino merilo ko je i kako radio za interes Beograda i Srbije.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

- Posledice Ðilasovog šerifovanja Beogradom su najbolje oslikane u dugu koji je ostavio iza sebe od čak 1,2 milijarde evra i 15.000 oštećenih porodica kojima je duplo naplaćivao vrtiće - naveo je Mirković povodom kritika koje Ðilas ranije danas uputio na račun gradske vlasti.

On ističe da su ova dva primera pokazatelj, kako kaže, koliko je sa jedne strane bio nesposoban, a koliko sa druge strane nije prezao, kako kaže, ni da vara i zarađuje na najmlađim sugrađanima.

- Za vreme propadanja i urušavanja Beograda, Dragan Ðilas je postajao svakog dana sve bogatiji pa je tako od 74.000 evra koje je kao propali preduzetnik doneo iz Češke, došao do 25 miliona evra i to samo u nekretninama - ukazuje Mirković.

On napominje i da dok je sve u zemlji pod režimom DS-a, Ðilasa, Jeremića i Tadića nazadovalo i gasilo se, Ðilasove privatne firme su doživele procvat i zaradile 619 miliona evra od čega 105 neto profita.

 

 

- Dok se ministar Nebojša Stefanović i danas u Interpolu bori za interes Srbije, uništitelj Beograda Dragan Ðilas lažima i kukavički udara na njegovu porodicu i to je još jedan dokaz o kakvoj se ličnosti radi - ukazao je Mirković.

On ističe da građani ove činjenice dobro znaju i da se zato ekipa okupljena u SzS i plaši izbora, jer su svesni da takve "prevarante i interesdžije" niko neće podržati.

- Aleksandra Vučića i sve nas u Srpskoj naprednoj stranci apsolutno ne dotiče da li će SzS bojkotovati izbore, jer je nama uvek na prvom mestu interes i mišljenje građana, a ne tamo nekih propalih političara koji bi samo da se dočepaju fotelje i nastave sa krađom, tamo gde su stali - poručio je Mirković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
star

13.10.2019 15:37

Sreća da se narod trgnuo i oduzeo poverenje lopovu Đilasu, inače ode Beograd pod led.

Hedona

13.10.2019 16:22

Đilas da plati štetu tokom svojih protesta, i da vrati svaki dinar koji je uzeo od svoga naroda.

Marko

13.10.2019 16:53

Koliko afera teba da se otkrije da bi opozicija poštovala rezultate vlasti.

Sanja

13.10.2019 17:16

Đilas je ojadio našu prestonicu i dobro obogatio svoje džepove do te granice da su građevinski objekti počeli sve manje da se grade, nekadašnje najuspešnije firme su stavljane pod ključem, a njeni građani su sve više ostajali bez posla. Posle toliko učinjenih pronevera, Đilas i dalje nalazi "razloge" da priča o poštenju.