Obradović: Apsolutne laži Marinike Tepić

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

22.10.2019

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica SNS Marija Obradović izjavila je da je apsolutna laž sve što je potpredsednica S SP Marinika Tepić danas izgovorila, u vezi sa navodnom trgovinom oružjem, sa, kako kaže, jednim jedinim ciljem koji imaju i ona i ceo Ðilasov Savez za Srbiju, a to je - diskvalifikacija Aleksandra Vučića, Nebojše Stefanovića i države Srbije uopšte.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ/Nedeljnik Vreme
Marinika Tepić / Marija Obradović

To rade jer ne mogu da dođu ponovo na vlast, vrate se u fotelje i nastave da pljačkaju građane Srbije, a to potvrđuju i poslednja istraživanja javnog mnjenja što ih i čini užasno nervoznim", rekla je Obradović za Tanjug. Ona kaže da je Tepićka očigledno jako nezadovoljna što joj ne polazi za rukom da ubedi ljude u Srbiji da je Aleksandar Obradović heroj, isti taj čovek koji je bez pardona, punih pet godina snimao i iznosio iz ''Krušika'' poverljiva dokumenta i fotografije o poslovanju i predavao ih strancima, a "sve to u ime osvete i zarad ličnih interesa, jer mu je majka smenjena sa mesta direktora, a danas radi za firmu koja je direktan konkurent ''Krušiku''.

Obradović navodi da je možda najbolje pitati radnike „Krušika" da li im je bolje danas, kada imaju plate od 51.000 dinara, ili kada im je direktorka bila majka Aleksandra Obradovića i na vlasti Ðilas i ostali, kada su im plate bile 37.000, a „Krušik" poslovao sa milionskim gubitcima.

Tepićka danas, naglašava Marija Obradović, ide korak dalje sa još brilijantnijom idejom, da se ni manje, ni više, nego nasred beogradskog aerodroma „Nikola Tesla" tajno pune avioni oružjem - i to tajno na aerodromu kroz koji prolazi godišnje pet miliona putnika i na kojem radi više stotina ljudi.

- I da ne ulazim dalje u ostale gluposti koje je danas iznela i za koje je već svima jasno da samo i jedino služe da se skrene pažnja sa teme svih tema, a to je kako je njen šef Dragan Ðilas, za vreme dok mu je partija bila na vlasti, a građani rapidno siromašili, došao do svojih vrtoglavih 105 miliona evra profita, kako je ispumpavan novac iz raznih državnih preduzeća, počev od Telekoma, EPS-a, RTS-a i drugih - navodi Obradović. - To je valjda po Mariniki i ostalima bilo odlično, dok danas kada Aleksandar Vučić otvara puteve, fabrike i nova radna širom Srbije, kada naša ekonomija sve snažije staje na noge i raste ugled Srbije u svetu, to je loše - rekla je funkcionerka SNS.

Napominje da kada pripadnici MUP-a, na čijem je čelu Nebojša Stefanović, danas oduzimaju od narko-dilera šest tona narotika to nije dobro, ali je zato jedna tona koja je oduzimana u njihovo vreme odličan rezultat. Danas kada policajci imaju normalnu platu, novu opremu i odlične uslove za rad, to je valjda loše, ali je zato bilo super kada u njihovo vreme nisu imali hleba da jedu, dodaje Obradović.

Danas kada vojna industrija ostvaruje odlične rezultate, kada naše fabrike namenske industrije zapošljavaju dva, tri puta više radnika i ostvaruju desetostruko veće profite, umesto gubitaka koje su beležile u njihovo vreme, mi slušamo ove besmislice od ovih ljudi, zaključila je potpredsednica SNS.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
vojkan

22.10.2019 18:44

ŽENA JE IZGUBILA KOMPAS

Nikoletka

22.10.2019 19:05

Marinikina iskrivljena slika politike je kao kriva stikla.Upotreba je rizicna

Nada

22.10.2019 19:59

Zena koja nema realnu sliku to je Marinka.

Tamara

22.10.2019 20:39

Marinika je najveća preletacica.