Đurić: Jeremić bi lažima da posvađa Srbiju i Rusiju

Autor:

Vesti

24.10.2019

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Jeremić na sve načine pokušava da pokvari odnose između Srbije i Rusije.

RepublikaFoto: Tanjug/B. STEKIĆ
Vuk Jeremić

Tako je u intervju za Raša tudej predsednik Narodne stranke optužio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da planira razgraničenje sa Kosovom i Metohijom, te da je spreman da pristane da Priština stupi u članstvo UN, a Srbija u NATO. Jeremić je, uz to, kao da njega neko u Moskvi nešto pita, posavetovao Rusiju da prema svojim interesima odluči kako će se ponašati prema Vučiću, uz opasku da ga odnos te zemlje prema prvom čoveku Srbije podseća na odnos koji su imali prema Milu Đukanoviću "pre njegovog zaokreta".

Na ove Jeremićeve nebuloze reagovao je potpredsednik SNS Marko Đurić, koji je ocenio da su njegova nastojanja da pokvari veze Srbije sa Rusijom i drugim prijateljskim zemljama očajnički pokušaj jednog bankrotiranog političkog profitera koji, na štetu sopstvene države, želi da nađe nove sponzore, jer katarski i drugi fondovi kojima je do sada finansirao svoje antisrpsko delovanje očigledno presušuju.

- Jeremić je odavno i van granica Srbije pročitan kao žeton-političar, spreman da ispoveda svaku ideologiju koja se od njega naruči. Međutim, nikome, a posebno ne Rusiji, nisu potrebni isluženi politikanti uspešni jedino u prodaji sopstvene zemlje - kazao je Đurić.

Đurić: Hiljadu laži i profiterskih kalkulacija Vuka Jeremića ne može nauditi nečemu što je vekovima građeno

On je napomenuo da 1.000 laži i profiterskih kalkulacija Vuka Jeremića ne može nauditi nečemu što je vekovima građeno i zapečaćeno krvlju Srba i Rusa, koji su toliko puta zajedno ginuli za slobodu. D. P.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
nina

25.10.2019 07:19

Jeremiću neće uspeti da posvadja Rusiju i Srbiju.

Marko

25.10.2019 07:44

Odnosi Srbije i Rusije su na takvom nivou, da ovakve stvari ne mugi da ih naruse .

Mila

25.10.2019 07:47

Hoce li se čovek više vratiti u realno vreme i društveno prihvatljive okvire ponašanja?

Nk4

25.10.2019 07:51

Nikada se nece desiti da se Rusija i Srbija zavade