Marković o Aleksićevim optužbama da MUP učestvuje u proizvodnji droge: Đilasovi puleni potpuno izgubili dodir sa realnošću

Autor: Tanjug

Vesti

19.11.2019

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sekretar Gradskog odbora Beograd SNS Aleksandar Marković, ocenio je da je današnja konferencija za novinare poslanika NS Miroslava Aleksića još jedan u nizu neoborivih dokaza da su puleni Dragana Ðilasa potpuno izgubili dodir sa realnošću.

RepublikaFoto: Promo foto
Aleksandar Marković

- Nesrećni što im niko ne veruje u umobolne laži da Srbija snabdeva oružjem ISIS, danas su odlučili da njihov učesnik rijalitija Aleksić pređe na optužbe da Srbija učestvuje u proizvodnji droge - saopštio je Marković.

Navodi da histerični pokušaji diskreditacije ministra Stefanovića u kojima se nije libio blaćenja sopstvene zemlje i pripadnika MUP-a, koji uz podršku Stefanovića ostvaraju rekordne rezultate u borbi protiv narko-dilera, u Aleksićevoj današnjoj izvedbi toliko su sramotni, da nisu vredni ni komentarisanja.

 

 

- Obnevideli od agresivne želje da se dokažu Ðilasu i vrate ga nekako u fotelju kako bi mogao da nastavi da obrće milione preko grbače građana Srbije i besni zbog nemanja podrške građana koja se rapidno bliži nivou statističke greške, utrkuju se u iznošenju šizofrenih i toliko očiglednih izmišljotina u cilju napada na ministra Nebojšu Stefanovića i pripadnike MUP-a - kaže Marković.

Najpre su se sinoć, kako navodi, Marinika Tepić i Boško Obradović dokazali "kao teški lažovi", tvrdeći da je skup Srpske desnice organizovan u policijskoj stanici, a ispostavilo se da je reč o sali lokalne samouprave.

- Ponovo se potvrdilo da oboje lažu i da kao i uvek ne udostoje građane Srbije čak ni da trepnu kada budu razotkriveni, već samo nastave sa novim lažima - kaže funkcioner SNS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Milan Alasic

19.11.2019 19:59

Bas su izgubili kompas...Smesni su a nisu ni do cenzusa dosli.

Laki

19.11.2019 20:15

Sve je ovo teško shvatljivo. Dokle više priče kako eto neki tamo krše zakon i ovo i ono, zašto nadležni ne reaguju? Ne može da deo vlasti poziva da reaguju nadležni kada oni sami su vlast i nadležni organi morali bi da reaguju a ne da se igramo da smo opozicija, a vlast smo.

Tutan C Mon

19.11.2019 20:17

Zar oni ne vide da prave stetu tom pricom o isis-u i da najvise naprave sad steta Krusiku? Pa demokrate unistavale ovu firmu dok su bili na vlasti, sad unistavaju i iz opozicije. Zaista se ovom ludilu mora stati na put.

Miki

19.11.2019 21:25

Od mržnje više ne vide koliko su se duboko upetljali u laži. Njihova laž više ne prolazi kod naroda, a i istina vrlo brzo ispliva tako da na kraju samo ispadnu oni smešni.