Đilas ljut! Puko pare i video rejting listu, pa baljezga da su ministri propali

Autor:

Vesti

02.12.2019

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromna logistika uložena je u izazivanje lažnih afera koje bi trebalo da politički diskredituju Nebojšu Stefanovića i Sinišu Malog. Ali, za sada se ne odvija sve onako kako je zamislio Dragan Đilas.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dragan Đilas

Pored ogromne količine resursa, novca i energije koje su uložene u medijiski spin kako bi se podstakla hajka na Stefanovića i Malog, ova "operacija" opozicionih lidera, kako sada stvari stoje, završila se potpunim debaklom. 

Da su stvari izmakle kontroli pokazuje Dragan Đilas koji se na Tviteru oglasio statusom u kome tvrdi da su Nebojša Stefanović i Siniša Mali politički propali, uz jednu malu ogradu: samo neko treba da im javi za tu vest.

- Siniša Mali i Nebojša Stefanović politički više ne postoje. Samo neko treba to da im javi. Videćemo i koga će povući sa sobom... - napisao je Đilas.

Postavlja se pitanje kako je moguće da je neko politički potpuno propao i diskreditovan, a da redovno obavlja svoje dužnosti u okviru funkcije na kojoj je izabran?

Da se ovaj status Dragana Đilasa kosi sa "zdravom logikom" prozreo je narodni poslanik Vladimir Orlić.On je Đilasa upitao da li je on to nervozan zbog novca koji je uložio ili je video rejtnig listu? Ili, ipak su u pitanju obe stvari?

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Vladimir Orlić

- Oglasio nam se kreator i finansijer najprljavijeg političkog rijalitija u Srbiji Dragan Đilas - Da objasni: ko "ne postoji"? Besan što ga narod neće, a uložio je silne novce da diskredituje ministre sa vrhunskim rezultatima: N. Stefanovića i S. Malog? Ili.. video svoj rejting? - zapitao se Orlić.

Nervoza u redovima opozicije sve više izlazi na površinu. Već postaje previše očigledno da je mnogo uloženo u diskreditovanje ministara, ali izgleda da se stvari ne kreću onako kako su oni zamislili. Moguće je da se ovo dešava usled nesposobnosti pristalica Saveza za Srbiju da razumeju politiku i procese koji se odvijaju u našem društvu?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
plavicuperak

02.12.2019 20:23

Sta ce drugo propali politicar nego da prica gluposti. Ko jos obraca paznju na njega i njegove izjave

Ana

02.12.2019 21:07

Djilas nema sta vise da trazi na politickoj sceni Srbije. Dosta je krao.

Dejan

02.12.2019 21:26

Sta reci Djilas je propali opozicioni lider. I nemam tu sta vise da dodam.

Mirka

02.12.2019 21:38

A sta je drugo preostalo Djilasu osin da pokusa da diskredituje svoje politicke protivnike. Na srecu, slabo mu ide. Narod ne zanima da li je neko doktor nauka ili nije, vazno je da dobro obavlja svoj posao i brine o interesima naroda. Tako da, Djilasu, nisi uspeo!