Šiptari nezakonito drže Rošića u pritvoru, on boravi u zatvorima viskog rizika

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

07.12.2019

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle više od godinu dana u pritvoru u Gnjilanu, a zatim i u Podojevu u zatvoru visokog rizika, Marko Rošić, jedan od šestoro optuženih za umešanost u ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, u petak uveče je prebačen u pritvorski centar u severni deo Kosovske Mitrovice.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Oliver Ivanović

Iako je prema zakonima njegovo zadržavanje bilo dozvoljeno maksimalno godinu dana, osim u slučajnu verskog terorizma, Rošić je i dalje u pritvoru, ali od petka u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Iako se u javnosti nedavno pojavila vest da je Kosovski specijalni tužilac Sulj Hodža podigao je optužnice protiv Nedeljka Spasojevića i Marka Rošića, advokati i pored insistiranja nisu dobili istu.

Marko Rošić je uhapšen 24. novembra u svom stanu u naselju Tri solitera, u sevenom delu Kosovske Mitrovica, a na teret mu se stavlja umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading